Like barn leker best!

KraftPF1

 

Jeg fant disse herlige gutta på Kraft Performancesenter i skien da jeg surfet rundt på instagram. Det er så gøy når jeg treffer likesinnede som formidler mye av den samme filosofien som meg selv. Jeg kontaktet de med en gang og inviterte vel meg selv på besøk om jeg ikke husket feil og gutta var gjestfrie og takket ja. Faktisk hadde Ernst ( som jeg løfter på bildet) hatt en følelse av at jeg kom til å ta kontakt. Sprøtt, men sant!

KRAFTPC

 

Det hjelper å ha felles verdier. Jeg følte jeg hadde kjent gutta i årevis. Vi storkoste oss og lekte sammen i tilllegg til at vi delte fagkunnskap. Det var SÅ inspirerende å være i Skien hos disse gutta. Vi trente Performance trening , yoga og jammen blei det et impulsivt bad i et tjern etter vi hadde plukket økologiske varer til middagen hvor vi fikk servert deilig rådyrsteik med en episk salat og marinerte poteter i rosmarin. Shit as. De burde starte bed & breakfast!

Kraftperformance2_8050

 

Trenger du en leken flytopplevelse eller er du en mann som trenger få ut aggresjonen er dette et perfekt sted å dra.

Kraftperformance1_8049

 

Lekeplass for voksne. Jeg ble SÅ inspirert! 🙂 Føltes som å være på besøk hos familie 🙂

Hus_3729

 

Fikk nesten lyst til å flytte. Tenk å bo i et så romantisk landelig hus da! Og så rolig 🙂 Så kan man ha gym i hagen! DET hadde vært noe <3

2 Comments on “Like barn leker best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *