Beths Beauty fyller 25 år i dag!

Beths25

Selv hadde jeg full dag med kunder i dag på Klinikk Frogner, men heldighvis ligger det rett ved så jeg rakk stikke innom å gratulere Elisabeth Lein Oksvik som driver Beths beauty . Samtidig var jeg så heldig å få med meg en deilig goodiebag. Tenk at Elisabeth startet denne salongen for 25 år siden da hun var 19 år gammel. WOW! Jeg har gått til denne salongen i snart 15 år! Det sier litt! Hver gang jeg er på Beths opplever jeg kvalitet og service av ypperste klasse. Jeg føler meg alltid godt tatt vare på og en del av familien. Min hudpleier Lene har jeg kjent så utrolig lenge nå og hun forstår meg.

Elisabeth som driver Beths beauty er virkelig ei grunderdame jeg beundrer. Hun er dyktig, hardtarbeidende og har hele tiden jobbet for å følge med i tiden og stadig gjøre forbedringer på Beths. Samtidig har hun integritet og beina godt plantet på jorden. Hun jobber på gulvet og gjør selv fortsatt behandlinger. Jeg føler meg heldig over å ha blitt kjent med denne dama som jeg virkelig beundrer og lar meg inspirere av. Hun har solide verdier , bra etikk og moral samtidig som hun er en super leder. Dessuten har hun en fantastisk smak når det kommer til interiør!

Så på Beths tilbringer jeg min «me time» og senker skulderne i en hektisk hverdag. Alle som kjenner meg vet at et gavekort fra Beths slår ALDRI feil 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *