Feiret 4 års vennskap

 

Hanami3_3744

 

Det er sjelden jeg er ute på byen og fester, men jeg liker godt å spise god mat med noen fargerike drinker i godt selskap. I helgen var vi på Hanami som er en av mine favorittrestauranter. En av mine aller beste venner og jeg feiret 4 års dag. I går 22.august var det akkurat 4 år siden vi møtte hverandre og det følte vi var verdt å feire. Så da fikk jeg skjemmet bort et mannfolk i går gitt. Vel, det skulle bare mangle så mye som han har gjort for meg. Jeg føler meg heldig som har så herlige venner.

Hanami2_8108

Sjokoladefondant

Vel, jeg skjemte selvfølgelig bort meg selv litt også da. Spiste tempura maki , laks sashimi og småburgere til forrett. Wagybeef til hovedrett og avsluttet med en av mine favoritter og klassikere Sjokoladefondant 😉 Mmm.. Klinte til med en kaffe og baileys ved siden av. Vet å kose meg når jeg først har noe å feire.

Lurer på om det er alderen eller hva. Jeg drakk 2 fargerike Pink Mojito og en Pornstar på taket til The Thief. Mmmmm, thats good stuff! Vi spiste en tidlig middag og da jeg kom hjem sovnet jeg 20.30 og sov i 12 timer! Jeg tåler visst ikke så mye lenger og  trenger mye søvn.

Hanami leverte. Vi hadde ei supersøt servitrise fra Slovakia som gjorde middagen til en ekstra hyggelig opplevelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *