Jeg har fått stor respekt for journalister

IntervjuerKvinnekraft_7730

 

Jeg har som dere vet startet spalten Kvinnekraft hvor jeg tar med meg engasjerende og inspirerende kvinner ut på en 15 minutters powerwalk i en hektisk hverdag siden jeg brenner for å inspirere til treningsglede, mestring og økt livskvalitet.

Det er jammen mye å tenke på når man skal intervjue noen og jeg har fått enorm respekt for journalister etter at jeg startet med dette. Nå har jeg heldighvis lært meg å bruke diktafon. Celine Aagard som har lang erfaring som journlist, fotograf og ikke minst redaktør ga meg noen tips.

Jeg hadde planer om å klare å stille mine spørsmål i løpet av 15 minutter, men jammen meg får jeg lange svar på hvert spørsmål. Det forrige intervjuet jeg gjorde tok 59 minutter! Jeg sa ifra da vi hadde gått over 15 minutter siden jeg ikke vil stjele noens dyrebare tid. Men vi hadde det så hyggelig at det var heldighvis ok 🙂

Gleder meg til å dele intervjuene med dere! Damene jeg intervjuer er meget inspirerende og jeg føler meg heldig som får lov til å gjøre noe å gøy som dette. Jeg har jo alltid vært nysgjerrig og interresert i mennesker og jeg tror vi kan lære noe og la oss inspirere av alle om vi er åpne for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *