De små tingene

Søndagsfrokost_7731

«Enjoy the little things in life, because some day you will realize they were the big things in life»

Er det noe som virkelig har gått opp for meg de seneste året er det at vi har flest hverdager. Tidligere taklet jeg ikke hverdager. Jeg ville at hver dag skulle være full av action, men heldighvis får jeg også mer ro med årene. Nå kan jeg sette mer pris på de små tingene i hverdagen. Det gir meg enormt mye glede å ta seg god tid til å spise en lengre deilig frokost som på dette bildet. Proteinpannekaker fra Proteinfabrikken er superlettvint, men digg. Anbefales!

Ta vare på hverdagen! Men jeg ser ingen grunn til og ikke forsøke å gjøre den til en fest! Nyt den! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *