Her kan du laste ned boken min «Bra Nok» som E bok :)

Følgerpåsnapchat_7496

 

God morgen. Ja, jeg våknet nå. Syk og sengeliggende i håp om å bli frisk nok til å delta på Oslo triathlon med mine venner i morgen.

Flere av dere har vært frustrert over at dere ikke får tak i boken min i butikken. Den er utsolgt, men jeg har nå lagt til en link for dere på min webside til høyre på siden for bloggen med bilde av boken hvor du kan bare trykke på den og laste den ned som ebok. Billig og effektivt og i løpet av få timer kan du få lest boken min 🙂

Så mens du leser min første bok fortsetter jeg å skrive på den nye boken. Det gleder meg at dere sender positive oppmuntringsmeldinger og gleder dere til den nye boken kommer.

Takk, dere er mine motivatorer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *