Drit i hva andre sier – Penger er viktig for livskvaliteten jenter!

PENGAMan skal helst ikke snakke høyt om penger. Man skal helst bare ha det har jeg skjønt. For noen er det et nederlag å takke nei til en invitasjon fordi de ikke har råd. Det sier seg jo selv at det ikke er ubegrenset med penger på konto for folk flest og at man bør ha et budsjett. Selv takker jeg mange ganger nei til å gå på ulike arrangementer fordi jeg har et budsjett og har tatt noen valg om hvor mye og hva jeg ønsker å bruke penger på. Det handler om prioriteringer og her er det viktig å ha disiplin. Selv har jeg ALDRI forstått poenget med å ha 30 par sko. Når får man i det hele tatt brukt de?

Fakta er at penger er en av mange ting vi må ha for å ha en god livskvalitet. Jeg tror ikke nødvendighvis at jo mer penger du har jo bedre livskvalitet får du. Tvert imot kan det gi mye hodebry. Mange kan dessuten være opptatt av å henge med deg kun fordi du har mye penger. Jo mer ansvar, jo mer penger tjener du ofte, men jo mer stress får du samtidig i livet. Jeg trener mange ledere og vet hvor hektiske timeplaner de har. De er nødt til å booke avtale med meg for at de i det hele tatt skal få trent.

Det er kanskje en grunn til at mange rike eldre menn er feite? Det er jo et eget tema i seg selv som jeg ikke skal utdype i dag 😉 Men mange tror jo at de kan få ALT de vil ha med penger og makt..

Det er viktig at det er en balanse mellom forbruk og inntekt. Og alt avhenger av målet DITT og hva som er bra nok for deg! Hvor mye må du ha inn på konto for å betale dine faste regninger og ha litt ekstra og kose deg for? Kun du sitter med fasiten på hva som gir DEG god livskvalitet og hva som er en bra inntekt for deg.

Hvorfor skriver JEG om økonomi jeg som jobber med trening? Jo, fordi økonomisk helse er viktig og jeg har de seneste årene begynt å bli stadig mer interresert i dette da jeg ser hvor mange som sliter med det. Samtidig ser jeg at det trenger ikke være så vanskelig. Det er litt på samme måte som kcal inn og ut. It`s that fu… balance thats always the challenge for us 😉  Jeg trodde lenge jeg var dårlig på dette selv, men etter å ha snakket med andre mennesker har jeg forstått at jeg faktisk kan hjelpe noen ved å dele mine erfaringer og tips på området og er det noe jeg brenner for så er det jo å gjøre andre bedre

Har du økonomiske problemer skaper det mye stress i hverdagen din og i mange tilfeller har jeg hatt PT kunder hvor det ikke har egentlig vært noe problem med det fysiske, men de har behøvd noen innspill i forhold til økonomi. Jeg er ingen Einstein, men jeg har sunn fornuft og deler de erfaringer og den kunnskap jeg har for å kunne hjelpe mine kunder å ha bedre livskvalitet. Noen mennesker eier ikke grenser og de har ingen struktur når det kommer til økonomi. Jeg har også tatt et par feil valg på dette området og det kan selv den beste gjøre. Mange store suksessrike forretningsmenn og kvinner har en gang gått på en smell, men vi må satse for å vinne og vi lærer når vi går på trynet. Vel, de fleste gjør hvertfall det 🙂 Selv booket jeg noen rådyre konsulenter i fjor som jeg aldri skulle ha brukt penger på når jeg ser tilbake, men gjort er gjort. Får ikke gjort noe med det nå. Det var bare å betale den rådyre regningen og svelge den kamelen. Det som ble solgt inn var ikke det som ble levert og jeg kommer aldri til å anbefale disse videre. Dyr lærdom, men jeg innså at dyre konsulenter trenger ikke nødvendighvis å gjøre en bedre jobb en jeg selv gjør.

Så jenter! Dere kan MYE mer enn dere tror! Pass bare på at dere er i balanse så dere stoler på dere selv og tar de rette avgjørelsene. 

 

Fortsettelse følger i nytt innlegg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *