Delta med et smil :)

10565095_1457896087799243_957579244905300857_n

I fjor gjennomførte jeg et sprinttriathlon med Team LA Lifestyle og jeg løp en full maraton. Vel, mye av motivasjonen for at gjorde det i fjor var som sagt pga jeg hadde det vondt privat og trengte flytte smerten og få ut aggresjonen. Det handlet nok mye om mitt ego.

Nå i år har jeg et hvileår hvor jeg har mer fokus på meg selv som grunder og derfor har jeg ikke prioritert like mange treningstimer hver uke. Jeg har rett og slett ikke mulighet til å delta på noen ekstreme distanser i år siden min prioritet og fokus er på jobb først og fremst.

Derfor deltar jeg på Oslo triathlon i dag mest for det sosiale. Jeg får assosiasjoner til da jeg var på håndballcup da jeg var liten. Det er så herlig når masse sporty treningsglade mennesker er samlet på samme sted og opplever mestring og treningsglede.

Så i år deltar jeg i Oslo triathlon med to venninner og vi kjører stafett hvor jeg kun skal løpe 5 km. Tar det som trening.

Alt er bedre enn ingenting! Jeg synes at flere burde delta uansett form. Vi må ikke være best. Vi er jo bra nok! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *