Treningsglede, mestring og livskvalitet

Oslotriathlon2015babes

Disse jentene er fantastiske! Det ble en del fargerike drinker på meg i går og jeg er ikke helt frisk enda, men jeg kunne bare ikke svikte teamet mitt. Siden jeg ikke var i kanonform valgte jeg å senke kravene til meg selv. Fokuset i dag var på å ha det gøy med mine venninner og spre treningsglede. Jeg ønsker å vise at man kan delta selv om man ikke er i sitt livs beste form.

Oslotribabesgirlpower

Uansett form klarer du å gjennomføre. Om du fokuserer på at du er bra nok! Bare det å være på et slikt sporty event er utrolig inspirerende og du treffer så mange spreke glade mennesker. Who knows kanskje du treffer mannen eller kvinnen i ditt liv der? Da er det kanskje verdt det? Hehe..

Triathlongirls

 

Martine Lais Sævik Torstrup møtte jeg i fjor også. Digger den jenta! Hun vant gull igjen! 1.plass i 13-16 års alderen. For ei herlig og inspirerende jente! <3

Triathlonsnap

 

Vanlighvis løper jeg med en pulsklokke så jeg kan se i hvilken hastighet jeg løper til enhver tid, men på grunn av flytting og en hektisk hverdag rakk jeg ikke å lade den. Litt uvant og løpe uten pulsklokken min slik at jeg kunne kontrollere hastigheten og tiden jeg skulle løpe på, men allikevel klarte jeg å løpe på 28 minutter og i den tilstanden jeg var i synes jeg det var bra nok! 🙂 Jeg sprintet i mål og derfor ble jeg sittende som på bildet over. Det første jeg gjorde var seff å snappe! Hahaha..

For en herlig følelse å fullføre! I am a finisher! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *