Feit frokost :)

Eggavocadocottagecheese

Som dere vet tester jeg ut et nytt kosthold hvor jeg ikke spiser frokost før klokken 1200, men kun spiser kaffe med fløte på morgenen for å holde insulinet lavt. Jeg må si jeg er overrasket over at jeg ikke føler meg sulten før klokken 1200 når jeg bare har drukket en kaffe med fløte. Vel, det sparer meg for tid og det er supert. Ellers er det utrolig smakfullt å spise en frokost med mer fett 🙂 Nam nam!

 

Jeg må si at det er uvant med, men spennende med endringer i matveien. Holder dere oppdatert etterhvert som jeg merker mer hvordan kroppen responderer på dette kostholdet.

Det er litt hektisk for tiden. Nå i dag skal vi til Kraft Performancesenter i Porsgrunn. Det blir gøy! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *