Sammen er vi sterkere – JA til Frihet!

Jeg fikk så enormt mange rørende vakre meldinger i går etter saken på Dagbladet og jeg ville takke her siden jeg ble helt overveldet over alle de fine og støttende meldingene på Facebook.

RAINBOWS

 

Foto: Dette fine regnbuebildet fikk jeg laget på Facebook i forbindelse med regnbuedagene <3

 

Tusen takk for støtten. Dere er så skjønnne 🙂  Det er ingen som har rett til å kritisere våre kropper eller vårt utseendet!  Er det rart det er press i dagens samfunn når selv ikke voksne mennesker kan la være å mobbe! Det er helt forferdelig! Selv er jeg såpass trygg i meg selv og på min egen kropp nå at jeg lar det ikke gå innpå meg at noen menn kommenterer at jeg har for muskuløs kropp og at jeg må passe på at jeg blir for lite feminin. Jeg har viktigere ting å ha fokus på i livet mitt enn kun kroppen min.

Grunnen til at jeg velger å bruke min stemme til å si hva jeg mener i sak som omhandler kroppspress er fordi det er en av mine fanesaker. Jeg brenner virkelig for å kunne gjøre en forskjell slik at vi skaper en verden som er bedre for de unge i dagens samfunn å vokse opp i. Dette handler om noe større enn meg selv! Jeg har en mission her på jorden og det handler om å gjøre andre bedre og jeg ønsker å gjøre en forskjell. Det er viktig å kunne gi noe tilbake til samfunnet. Vi kom til jorden av en grunn.

Jeg er opptatt av å fighte for frihet! Vi må respektere at vi alle er ulike.  

 

Vi kan gjøre en forskjell ! Skal vi klare å endre samfunnet må vi stå sammen og tørre å mene noe. Vi må drite i hva alle andre mener om oss, men følge magefølelsen og etterleve våre verdier.

Ekstra kult er det å se at USA nå endelig åpner opp for at alle mennesker kan gifte seg med den de elsker uavhengig av kjønn! Det var jammen på tide!

Det skal feires i dag! 🙂 <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *