Hva skal du i sommerferien?

Grilling

Tiden flyr jammen fort når vi har mange jern i ilden. Det skal være sikkert og visst. Jeg føler meg heldig som jobber med noe jeg virkelig brenner for og at jeg elsker jobben min så mye at de som er glad i meg må be meg pent om å ta fri. Tidligere lyttet jeg ikke til de desverre. Nå de seneste årene har jeg blitt flinkere til å lytte når de jeg bryr meg om ber meg pent om å ta meg fri. Jeg har begynt å sette mer pris på ferier og helger.Tidligere jobbet jeg alltid helger, men nå har jeg begynt å få mer rutiner i jobbingen min og unngår jobbe helger og sene kvelder med mindre det er noe veldig viktig jeg må få gjort.  Det er en grunn til at vi har helger og ferier.

paps

 

 

Det er viktig at vi tar oss tid til å gjøre ingenting og til å tenke og filosofere over andre ting enn to do listen. Når det er for hektisk kan kreativiteten stoppe opp. Selv bruker jeg ferier og fritid til å drømme og tenke ut strategier for å nå mine mål. Mange kan kanskje tenke at dette er en del av jobben, men det gir meg enormt energi og for meg er jobb en livsstil. Jeg driver mitt eget selskap LA Lifestyle. Det ligger litt i navnet på selskapet. Jeg ønsket å tilpasse jobben til meg framfor at jeg skulle tilpasse meg jobben slik mange gjør. Jeg føler det er best for helsen min når jeg kan være mest mulig meg selv og gjøre det jeg brenner for 🙂 Da trenger jeg dessuten ikke like mange ferier som jeg hadde hatt behov for om jeg jobbet med noe kun for å få lønn.

bildepappa

 

Jeg har alltid vært glad i familien min, men de seneste årene har jeg nok blitt flinkere til å prioritere og verdsette familien.Vi velger ikke vår familie selv og jeg mener at du kan skape din egen familie med venner. Det er ikke en selvfølge at du må bruke tid på et familiemedlem om de ikke behandler deg med respekt. Men jeg er så heldig å ha både en mor og far som er veldig glad i meg. Det tok meg tid å forstå siden min far ikke er så verbal, men takket være at jeg har hatt stor interresse for kommunikasjon og lest mye bøker har jeg forstått at min far sier han er glad i meg og stolt av meg ved handling framfor ord. Og det skal vi ikke kimse av, for hva er vel ord uten handling?

bildePappa oghanshjelpere

Min kjære far stilte opp uten spørsmål og hjalp til da jeg impulsivt fant ut at jeg måtte inn på boligmarkedet i fjor og bestemte meg for at det var lurt å pusse opp da det ville sørge for at verdien i leiligheten steg. Jeg er stadig ute etter å lære meg nye ting vetu og i fjor var jeg på seminar om investering og finansielle strategier i Florida. Lol.. Skjønne papsen stilte opp med sine kompiser. Desverre var jeg så hektisk med 3 treningsreiser til utlandet akkurat da at jeg knapt rakk å gjøre annet enn å ta avgjørelser og delegere arbeidsoppgaver. Når jeg ser tilbake ser jeg at jeg aldri hadde greid dette uten min kjære far. Jeg er rørt og veldig stolt av min far 🙂 Kjenner jeg feller en tåre her jeg sitter og kjenner jeg får litt dårlig samvittighet over at jeg jobbet så mye som jeg gjorde. Men samtidig vet jeg heldighvis at min far forstår meg siden det er han jeg har arvet arbeidsmoralen av. Han jobbet så mye at jeg sjelden så han. Jeg har visst blitt ganske lik min far. Men jeg skal hvertfall prioritere min sommerferie med min far. Litt redd for at han flytter til Fillipinene etter han giftet seg med ei dame derfra nå som jeg i voksen alder endelig har fått bedre kontakt med min far. Derfor tar jeg meg fri i hele juli og reiser til min kjære far i Spania. Jeg tenkte bruke tiden på å skrive, trene, sove og være med min far.

bilde

 

Selv ønsker jeg å tilbringe mer tid med familien i tiden som kommer. Jeg har virkelig innsett hvor mye de har ofret for at jeg skal få nå mine mål <3

2 Comments on “Hva skal du i sommerferien?

    • Tuuusen takk, nå ble jeg glad 😉 Ja, jeg er en del i Spania siden min far har leilighet der. Du også? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *