Slik kan du spise i løpet av en dag

Frokost

Frokost:  

Nespresso. Glutenfri havregrøt kokt på vann med soya proteinpulver eller egg ved siden av for å få i meg nok proteiner. Topper den med f.eks banan, noen få nøtter og bær.Vann og Vitaminer

Mat2

Ovenfor ser du et eksempel på matpakke om jeg skal være på treningsstudio hele dagen og trene kunder.

Lunch:

I matboksen er det middag som jeg laget ekstra middagen før for at jeg kunne ta med rester på jobb. Kokt torsk, søtpotetpure og spinat. I tillegg er et to mellommåltid som jeg spiser før og etter lunch.Vann.

Mellommåltid: 

Egg, frukt eller grønnsak og ca en håndfull usaltede nøtter. Vann.

Salmalaks

Middag: Salmalaks, søtpotetpure, asparges, sopp. raspede gulrøtter, vann

Dette er et eksempel på hvordan jeg kan spise i løpet av en dag. Jeg er opptatt av å spise næringsrikt og nok. Det er viktig for meg at det er protein, fett og karbohydrater i hvert måltid så den glykemiske indeksen er lav ( trege karbohydrater) og blodsukkeret er jevnt slik at forbrenningen fungerer som den skal og musklene mine får nok næring. Det er viktig for meg å ha en sterk kropp som fungerer og at jeg føler meg vel med mitt eget speilbilde. Det er viktig for meg å føle at jeg har en god balanse. Jeg spiser meg sjelden stappmett, men jeg går heller ikke rundt sulten. Jeg spiser når jeg er sulten da jeg er meget bevisst på at det å være sulten påvirker mitt humør og da er jeg ikke den beste utgaven av meg selv.

Hjemme hos oss er det jeg som har ansvar for handlingen av matvarer og å lage middag, mens min samboer har hovedansvar for frokost og lunch. Selv er jeg opptatt av å legge ting til rette så det fungerer på en effektiv måte.

Skriver mer om innhandling og handleliste i neste innlegg 🙂

One Comment on “Slik kan du spise i løpet av en dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *