Mandagsøkten

OSLO, 20120305; Lene Alexandra Øien viser øvelser. Personlig trener. Trening.  FOTO: MORTEN BENDIKSEN

Foto: Morten Bendiksen ( Øvelsen jeg tar på bildet er for baksiden skuldre og holdningsmuskulaturen)

Slik startet jeg denne uken:

Chins: hins med 5 kg ekstra vekt. 3 rep – 4 rep – 4 rep

I pausene kjørte jeg bakoverliggende situps med 1+ kg ekstra vekt 15 x 3

Dips: med 5 kg ekstra vekt 10 reps x 3

Pushup i slynge 12 reps + Smale pushups på gulvet med 5 kg ekstra 10 x 2

En arms roing: 10 kg x 12 rep, 12,5 kg – 10 x 3 set

Dette er ikke en økt for nybegynnere, men et eksempel på hvordan en økt i løpet av min treningsuke kan se ut. Nå er jeg inne i en periode hvor jeg har fokus på korte, men effektive økter framfor å gjøre mange småøvelser og være på gymet i timesvis. Litt avhengig av hvordan min kalender set ut ellers, en i utgangspunktet liker jeg å være fokusert og effektiv på treningsstudio.

Jeg lytter til kroppen og varierer treningen deretter. Jeg har også noen uker hvor jeg trener litt lettere og helt andre øvelser enn jeg pleier for å unngå å bli overtrent.

Nå kommer jeg til å sykle, svømme og løpe mer og derfor blir det kun 2 styrkeøkter med baseøvelser for å vedlikeholde den styrken jeg har opparbeidet meg. Så fortsetter jeg med mer fokus på styrke fra høsten av igjen.

Men nå er det herlig å være ute i det fine været med mine sporty venner 🙂 Ikke glem treningsgleden folkens! Og tren det DU synes er gøy! 🙂

Ha en strålende helg med enten hvile eller en skikkelig koseøkt på gymet eller ute i skogen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *