Try to catch me..

Youwillgetthere

Jeg er nå hele 33 år. Ja, du hørte rett! Jeg må innrømme at jeg ikke føler meg en dag over 25 og høyst sannsynlig kommer jeg aldri til å bli eldre heller siden jeg har bestemt meg for å være ung og leken for resten av livet. Det betyr ikke at jeg ikke tar ansvar for mine handlinger, men det betyr at jeg er opptatt av å leve i nuet og nyte livet. Jeg lever THE LA LIFESTYLE og jeg er en livsnyter med stor L 🙂  Selv om jeg fortsatt er ung har jeg hatt et fargerikt liv og opplevd mye på godt og vondt. Dette har gjort at jeg har fått et bredt perspektiv på livet og jeg har fått meg såpass mange slag i trynet at jeg har forstått og akseptert at livet er uforutsigbart. Dessuten har jeg opparbeidet meg enormt mye livserfaring og derfor utviklet god empati og kan lett sette meg inn i andres situasjon.

Det er mye vi kan ta kontroll over i livet, men det er også veldig mange ting vi ikke har kontroll over. Livet går videre enten vi vil eller ikke og det handler om å gjøre det beste ut av enhver situasjon. Våre tanker styrer hvordan vi har det. Det vi tenker og sier er slik det blir, så det lønner seg å snakke positivt til deg selv og andre.  Det vi med sikkerhet vet er at det går opp og ned her i livet. Spørsmålet er bare hvor raskt du reiser deg igjen etter du har fått et slag midt i trynet og hva du velger ta med deg av lærdom. Som regel når vi går på en smell er det noe vi skal lære og til tider tenker jeg «Det var da svært så mye jeg skal lære !!». Men .. Jeg er en nysgjerrig person som er sulten på livet. Det at jeg tar sjanser og går for toppene gjør jo at jeg også må leve med nedturene. For det sier seg selv at det blir en nedtur etter en opptur. Men jeg kunne ikke tenke meg å leve uten å kjøre litt berg og dalbane. Det måtte være kjedelig! hihi..Vi lever antagelighvis bare en gang og vi aner ikke hvor lenge. Derfor ønsker jeg å oppleve mest mulig mens jeg er her på jorden og nyte livet på min måte. Det finnes ikke ET fasitsvar for hvordan vi skal leve livet vårt. Selv digger jeg å skape mitt eget liv og ikke følge alle uskrevne regler. Frihet er en viktig verdi for meg og jeg elsker mennesker som tør å være annerledes og  leve livet på sin egen måte. Vi får jo ingen pris om vi lever livet «korrekt» ( Følger alle uskrevne regler ).

Først og fremst lever jeg livet for min egen del og jeg ønsker ikke å leve opp til alle andres forventninger. Det har jeg forsøkt før og det holdt på å ta livet av  meg. Det er rett og slett umulig å tilfredstille alle. Vi må først og fremst leve opp til våre egne forventninger og stille realistiske krav til oss selv. Det å se på oss selv som Bra Nok!

De seneste årene har jeg hatt en del utfordringer i forhold til min egen identitet siden jeg har sluppet inn mennesker i mitt liv med andre verdier som har dratt meg i feil retning. Uansett om vi vil eller ikke blir vi påvirket av de rundt oss. Derfor er det viktig å være selektiv med hvilke mennesker vi tar inn i vår indre sirkel. Du er et produkt av dine 5 nærmeste. Så sørg for å omgåes med mennesker som har verdier og egenskaper du selv ønsker å ha.

Selv har jeg fått en opptur den seneste tiden da jeg har havnet i et miljø hvor jeg føler meg mer fri enn noensinne. Jeg føler at min persolighet forsterkes og at jeg er i ferd med å bli en sterkere utgave av meg selv igjen. Livet går opp og ned for de fleste og jeg kjenner at jeg nå endelig er inne i en periode med mye kjærlighet, trygghet og frihet igjen. Kjernen i den du er endres ikke bare fordi du går igjennom en tøff periode i livet. Du har fortsatt dine verdier og vet innerst inne hva som er deg. Men i perioder kan vi mennesker bli vippet av pinnen om det skjer ting som gjør at vår trygghet blir truet i form av at vi f.eks enten mister jobben eller går igjennom et brudd. Kjærlighet og økonomi har mye å si for mange mennesker. Kjærlighetssorg kan virkelig knekke selv de «sterkeste».

Privatliv

Foto: Det er mange som spør meg om mitt kjærlighetsliv. Jeg har valgt å ligge litt lavt med det siden jeg ønsker at vi skal ha litt tid bare oss to før jeg deler det med omverdenen og setter pris på om det respekteres. Det er hyggelig at mennesker bryr seg, men klok av skade har jeg valgt å verne litt mer om mitt privatliv en periode til jeg føler meg klar for å åpne opp igjen. 

Jeg er utrolig glad jeg nå er i et forhold hvor jeg får masse kjærlighet og jeg kjenner at min energi og kreativitet er tilbake for fullt. Det å ha en snill, smart og sporty samboer som setter grenser for meg, utfordrer meg og utfyller meg gir livet mer mening.

For meg er kjærligheten ALT!

Jeg trodde aldri jeg skulle tørre å satse på kjærligheten igjen. Det er skummelt å gi seg selv hen til en annen person og tørre å vise sårbarhet, men gjør du ikke dette knytter du heller ikke et sterkt kjærlighetsbånd og får oppleve ekte kjærlighet slik alle mennesker innerst inne drømmer om <3

Legger ved linken til låten «Try to catch me» som er med på JAzz EP`n jeg ga ut på Sony music for noen år tilbake. Låten handler om at jeg synes det er skummelt å forplikte meg å satse på kjærligheten, men at det er det jeg drømmer aller mest om : 

lenea_4510478-2

 

NEVER STOP DREAMING LADIES <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *