Hvordan lære?

11078092_889313817796990_4133119666378284075_n

Jeg tenkte det var på tide å inkludere dere litt i hva jeg lærer på coachingutdannelsen NLP Practitioner Trinn 1 som jeg går på Coachteam. Nå har jeg dessuten bestemt meg for å gå videre på Trinn 2 siden jeg merker at kunnskapen jeg tilegner meg gir næring og vekst. Det føles godt å ha tatt rett valg.  Coaching ligger naturlig for meg og jeg brenner virkelig for å pushe mennesker slik at de får ut sitt potensial og kan bli den beste utgaven av seg selv.

11128679_10153201006652674_5370879501256455145_n

 

 

 

Min misjon i livet handler om å inspirere og å gjøre andre bedre. 

Det vi lærer er coaching, kommunikasjon og selvledelse. 3 av de tingene jeg digger mest og som jeg aldri kommer til å bli utlært på, så det passer meg perfekt! Nå etter å nærme meg eksamen er jeg så glad for at jeg valgte dette kurset da det allerede har gjort meg til en sterkere utgave av meg selv og bedre  på ulike arenaer. Trinn 1 fører til internasjonal sertifisering som Meta NLP Practitioner.

Coachingmetodikk og øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen, både privat og i jobbsammenheng. På kurset legges det vekt på å lære gjennom å gjøre øvelser slik at du raskt skal føle deg trygg ved bruk av verktøyene.Kurset bygger på NevroLingvistisk Programmering og NevroSemantikk som bygger på den nyeste viten om hva som gir mennesker energi, motivasjon og evne til å løse utfordringer.

Trinn 1 er videre godkjent av Den Norske CoachForenings bransjestandarder for coaching.

Dette er noe av det vi lærer på kurset:

– Lære deg coachingverktøy
– Lære deg å motivere deg selv og andre
– Kommunisere effektivt på alle nivåer
– Skape positive endringer for deg selv og andre
– Lære deg stressmestring
– Styrke dine salgskunnskaper
– Gjøre deg til en bedre leder
– Øke din innflytelse
– Lære deg å møte utfordringer
– Fokusere på mål og oppnå dem
– Bli mer fleksibel og løsningsorientert
– Yte ditt beste
– Være kreativ

Hvorfor gå dette kurset?

– For å hente frem ubevisst kompetanse og sette den i en ny sammenheng.
– For å bruke språket til å snakke mer med, og mindre til andre.
– For å lære hensiktsmessige strategier i ønskede situasjoner
– For å definere konsistente mål som gir resultater.
– For å gi deg selv et rom for refleksjon og oppdagelse av nye muligheter.
– Som grunnlag for videre coachingutdanning.
– For å styrke din egen lederfunksjon: Hvordan skal du kunne lede andre om du ikke kan lede deg selv?

NOE JEG SELV OPPDAGET AT JEG HAR BENYTTET MEG MYE AV ER Å LÆRE GJENNOM MODELLERING. DVS Å IDENTIFISERE HVA SOM GJØR AT NOEN MENNESKER HAR EN SPESIELT GOD EGENSKAP, FOR DERETTER Å ADAPTERE EGENSKAPEN OG GJØRE DEN TIL SIN EGEN.

Dette er noe av det kuleste jeg vet! Selv har jeg uten å være bevisst på det brukt dette verktøyet i alle år for å nå mine mål! Det å studere andres fortreffelighet og adaptere egenskapene til mine egne. I løpet av livet har jeg hatt mange ulike roller og jeg har gått inn i de ulike rollene ved å studere andre mennesker. Selv lærer jeg best ved å observere og å tilegne meg egenskaper andre har. Er det noe jeg synes er spennende så er det å bevege meg i ulike miljøer. Det er så lærerrikt. For meg er det viktig å kunne snakke samme språk som de jeg kommuniserer med slik at vi får god kjemi og forstår hverandre bedre. For å fortsette å nå mine mål er det viktig for meg å stadig være i utvikling og å bli bedre på å kommunisere.

<3 I love communication!! <3

One Comment on “Hvordan lære?

  1. Pingback: Hvordan lære?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *