Du er dum!

Setermoen.FotoMortnIMG_9754

 

I dag har jeg holdt foredraget mitt «Bra Nok!»«Damedagen» på Setermoen leir. Publikum bestod av både sivile og jenter som jobber i forsvaret.

Jeg holdt mitt første foredrag i 2013 og jeg sa til meg selv at jeg aldri skulle gjøre det igjen. Mange drømmer om å holde foredrag. For meg ble det bare slik da jeg begynte å få forespørsler. Det var mange som mente at jeg virkelig burde holde foredrag siden jeg hadde en spennende historie og kunne gjøre en forskjell ved å dele mine erfaringer. Det ER viktig for meg å bruke min posisjon til noe positivt og jeg ønsker å gjøre meningsfullt arbeid som kan påvirke samfunnet i en positiv retning. Så det handler ikke lenger om meg selv, men om noe som er større enn meg selv.

Men jeg må innrømme at jeg synes det var skikkelig skummelt å holde foredrag i starten. Det var definitivt langt utenfor min komfortsone selv om jeg tidligere har opptrådt på VG lista Topp 20, på stort TV show i Nedeland og turnert i Norge og utlandet som artist, jeg har deltatt i mange TV programmer og vunnet Skal vi danse.

Men dette var noe nytt. Nå skulle jeg snakke. Da kom det opp en del negativt selvsnakk i mitt hode. Kommentarer jeg har hørt fra noen nær meg i oppveksten som «Om du ikke har noe vettig å si kan du holde kjeft» eller «Du er dum». Vel, dette var bare noen av de negative kommentarene jeg fikk.. Jeg var ung og usikker og lot meg påvirke av disse kommentarene. De gikk faktisk innpå meg. I tillegg var det jo det at jeg hadde bakgrunn som glamourmodell og var kjent for å være en blond bimbo. Hvorfor skulle noen gidde å komme for å lytte til meg..?

Men det var nettopp derfor folk mente at det ville være mange som var interresert i å høre min historie. Fordi jeg har vært igjennom en stor endring i livet mitt og med medias øyne på meg. Jeg hadde turt å ta sjansen og endre retning i livet mitt.

Jeg kunne faktisk bruke min livserfaring og fortid til noe positivt og vise andre mennesker at det faktisk er mulig å gjøre en endring i livet sitt. Så derfor har jeg fortsatt å pushe meg selv til å holde foredrag og i dag kom endelig mestringsfølelsen! Det var SÅ digg!

WHAT DOESNT KILL YOU MAKES YOU STRONGER!!

Skyter du mange nok ganger så scorer du til slutt!

Under ser du et bilde fra min tidligere karriere. Jeg er veldig stolt av endringen jeg har greid å gjøre i mitt liv.

I WALK THE TALK! Stolt av å være en DO`er 😉

fhm.no-4826-Coverbabe-22

 

Foto: Morten Qvale / FHM. Styling: Jan Thomas (Meg fra tiden som modell hvor jeg var på mest sexy lister i flere andre land og hadde hits i flere land med låten «My boobs are okay»)

Siden min forrige karriere har det skjedd en del. Jeg har ikke en tradisjonell CV slik mange jeg kjenner har 😉 Jeg kjører min egen stil og skaper det livet jeg vil. Veien blir til på veien. Vi lever kanskje bare en gang og vi aner ikke hvor lenge. Så det er viktig for meg å oppleve mest mulig, ha det gøy og å gjøre noe meningsfullt mens jeg er her på jorden!

Litt fra min utradisjonelle CV fra jeg startet min endring i 2008:

Sammen med Tom Erik Nilsen vant jeg «Skal vi danse» på Tv2.

LASER_dansefin20043723

 

Deltatt i MGP

BRIMI_mpg_del1-2623

Deltatt i 71 grader nord

960x

Fangene på fortet på TV3

3819733

Spilt i filmen «Tomme Tønner»

lene-alexandra-spiller-tc3b8ff-politikvinne

Hatt en gjesteopptreden som bloggeren Lexie i Hotel Cesar på Tv2

57b823b6156bc611ab34dfe6a40ff728

Jeg har utdannet meg til personlig trener og jobbet som det siden. Jeg startet min PT karriere på SATS.

lene_alexandra_sats_1

 

Etter et år fant jeg ut at jeg like greit kunne fortsette å være grunder med dette også på lik linje som artist o.l.

Lene_Alexandra__115173516x9-1

 

Jeg trente disse gutta til å gjennomføre triathlon

 

LAFighters

Jeg ga ut en jazz EP på et av verdens største plateselskaper Sony music som havnet på topp 10 på Itunes.

lenea_4510454

 

Deltatt på Beat for Beat på NRK

LQK3au6FJtcBdy2d-OJRGgTadM0ttEyIAxPR3BoK3f4g

 

Jeg har samarbeidet med et av verdens største treningsmerker Puma og vært ambassadør for de i flere år.

 

xxl

 

Jeg sertifiserte meg som mental trener og ga ut min første bok «Bra Nok!» som forfatter

11597_509226392472403_1860916853_n

 

Stilt opp som mental trener i VG artikkel og samtidig delt egne erfaringer

bildementaltrener

 

Jeg har bidratt i debatt på NRK om ernæring som fagperson

debattbilde

 

bilde44

Jeg bidro på kvinnehelsedagen både her og på nyhetene på TV2 med mine meninger om kroppsfokus

bildess

 

Jeg har holdt egne kurs i livsstilsendring sammen med min PT kollega Sandra Johansson.

4bilde

 

Jeg har ledet flere treningsreiser de siste to årene

Runnersworld

bilde

DB_la god torsdag-979

Setermoen.FotoMortnIMG_9754

Og nå har jeg også begynt å mestre det å holde foredrag og bestemt meg for å fortsette med det 😉

ALDRI LA NOEN FORTELLE DEG AT DU IKKE KAN!

ALDRI GI DEG!

STOLT PÅ MAGEFØLELSEN OG KJØR PÅ!! 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *