SUNNHETS BURGER MED SØTPOTETFRIES :)

bilde   Jeg elsker burgere, men hvorfor spise drittmat når du kan lage en Sunnhetsburger? 🙂 Det er SÅ enkelt! Slik gjør du: Kutt opp søtpotetene i strimler, pensle dem i olje, dryss litt salt og pepper over. Inn i ovnen og om 30 minutter er de klare 🙂 Ha ca 400 gram karbonadedeig, et egg, salt og pepper i en bollle og kna alt sammen. Selv hadde jeg litt hvitløk og chilikrydder i også for å få litt ekstra smak på burgeren. Del deigen i 2 og lag 2 runde boller som du klemmer flate og steker i stekepannen. Legg en osteskive på toppen, stek litt champignon og pynt med litt grønt ved siden av 😉 Desverre ble ikke bildet jeg tok så heldig, men det var himmelsk deilig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *