Påske hos min far på hvilehjemmet

B39R0275

Jeg er så utrolig glad jeg bestilte meg en ny billett til min far i spania allerede da jeg var der sist. Endelig har jeg lært meg selv å kjenne og funnet min måte å holde balansen. Jeg bestemte for å tilbringe påsken på hvilehjemmet med min far da jeg var der sist. Å være hos min far i spania gjør godt for helsen min.  Jeg har blitt stadig mer bevisst på hvor viktig det faktisk er å legge inn ferier i kalenderen og å ha noe å se fram imot.

Nå sjekket jeg nettopp værmeldingen og det har vært skikkelig regn i Torreveija der hvor min far har leilighet, men til jeg kommer blir det strålende sol! JIPPI!!

Det blir amzing. Jeg skal bruke tiden til å lese boker, sole, trene og jobbe med et par kreative prosjekter.

Jeg reiser i dag og jeg gleder meg enormt! Hos min far får jeg ro og jeg kan hente energi <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *