Must have hudprodukt

Skin-Perfecting-Peel-Pads-with-Carton

Selv har jeg en hud som ofte blir blank med litt urenheter og jeg har alltid vært opptatt av gode hudpleieprodukter av kvalitet.  Jeg har prøvd det meste som er på markedet og min hudpleier og jeg har funnet ut hva som passer best for min hud. Syrer  og mye fukt + evt talgregulerende serum er noe som fungerer veldig godt for min hud.

Ei av mine PT kunder er hudpleier og hun anbefalte meg å teste disse Peel Padsene til Elisabeth Arden PRO. Jeg er generelt alltid litt skeptisk siden jeg vet at jeg selv stiller høye krav  til kvalitet og effekt på hudpleieprodukter, men siden jeg følte hun fortalte meg om de for å hjelpe ga jeg det en sjanse. Det endte faktisk med at jeg kjøpte rens , serum og en Solkrem med faktor 50 med brun farge også.

Det som er utrolig kult med disse produktene er at du kjenner prikkingen på huden. Du føler virkelig at de fungerer og du SER det også. Om du skroller tilbake til bildet hvor jeg ligger syk i sengen har jeg ingen makeup på og huden min er helt ren. Dette er takket være disse produktene 🙂

Jeg er SÅ glad for å ha oppdaget disse produktene og ønsker derfor å fortelle om de til deg også i tilfelle du trenger få urenhetene i sjakk.

Jeg vet hvor viktig det er for oss jenter å ha en bra hudhelse for vårt velvære 🙂

One Comment on “Must have hudprodukt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *