«Mrs Green»

MrsGreen

Min kjære er smoothiemester, så her får dere svar angående innholdet i bildet ovenfor. Min kjære er så hektisk at det går mye i flytende føde..lol.. 🙂 Vel, nå har jo jeg begynt å servere litt tyggbar mat, så det blir litt forandring 😉

From my love to you guys:

Mine smoothies endrer seg daglig, da de baserer seg på hva jeg har i kjøleskapet og fryseren.

Den utgjør alltid en blanding av det jeg har av grønnsaker i kjøleskapet, tilsatt litt frukt og noe av det må være frossent. Jeg tilsetter videre noe juice og noe vann. Pluss et par egg for ekstra proteiner. Forholdet mellom vann og juice kan variere, samtidig som jeg er obs på å ikke bare ha i juice som veske siden juice ofte er tilsatt mye sukker. Jeg unner meg organisk juice kjøpt i helsekostbutikken når jeg skal kose meg litt ekstra. Jeg syntes også at smoothien blir litt for «vannete» i smaken om den inneholder nesten bare vann.

Smoothien på bildet blir en stor mugge som jeg fordeler utover dagen. Så slipper jeg å lage en ny for hver gang jeg vil ha i meg grønnsaker til mellommåltidene.

Min kjære laget «Mrs Green» Smoothien jeg la ut på insta:

– 3-4 gulrøtter
– 1/4 søtpotet
– 1 grønt eple
– 1/2-1 banan
– 1 avocado
– noen skiver med fersk ingefær
– noen gojibær
– 2 egg
– frosne bringebær og blåbær
– frossen spinat og brokkoli
– noen desiliter med bra kvalitetsjuice (her: organisk rødbetjuice).

– vann

PS. Rødbeter er veldig sunt og inneholder mye farge. Ikke den mest spennende juicen smaksmessig, så varierer med grapefruktjuice, kokos/ananas juice, appelsinjuice osv for å ikke bli lei og eksperimentere med nye smaker)

Enjoy! Mmmmmm 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *