Inspirasjon

20150119101836_If-your-actions-inspire-others__quotes-by-John-Quincy-Adams-53

Jeg brenner for å inspirere andre mennesker til å jobbe hardt for å følge sine drømmer og nå sine mål. Jeg elsker å se andres potensial, pushe de til å bli den beste utgaven av seg selv.

De siste årene har jeg levd av å gjøre andre bedre. Men det betyr ikke at jeg er den rette for alle. Selv er jeg ydmyk og vet at jeg alltid kan bli bedre.

Det som er enormt viktig når du skal nå et mål er for det første at du vet hva du vil og at du har bestemt deg. En del mennesker tror at de kan kjøpe et produkt eller booke en personlig trener som kan gi de en «quick fix». Dette er ikke virkeligheten. Selv sverger jeg til hardt arbeid og kontinuitet over tid og jeg ønsker ikke å gi noen inntrykk av at du kan bare ta en pille eller trene en spesifikk trening så vil alt ordne seg med en gang for det.

Det handler om å bestemme seg og om å ha rett mental innstilling. Du kan velge å fokusere på alt som er feil eller du kan velge å la deg inspirere. Gjør du førstnevnte kaster du bort din egen tid og gjør du sistnevnte vil du høyst sannsynlig utvikle deg og komme et skritt nærmere ditt mål. En av de viktigste forutsetningene for og lykkes når jeg jobber med mine PT kunder f.eks er at vi har god kjemi , tror på hverandre og heier på hverandre. Vi jobber sammen i et team.

For en del år tilbake da jeg var ung og usikker klagde jeg på alle andre rundt meg. Det var deres feil. Heldighvis har jeg endret min innstilling og innsett at jeg kan kun endre meg selv og min egen innstilling. Ting blir sjelden som forventet og det gjelder å være forberedt til enhver tid på at livet vil by på utfordringer.

Ja, en del kan du ta kontroll over. Men MYE skjer uventet og spørsmålet er da hvor tilpasningsdyktig og løsningsorientert du er. De som er best på dette kommer lengst. Jepp, konstruktiv kritikk setter de fleste pris på, men velg dine kamper. Klager du for mye vil du kanskje ikke bli hørt etterhvert.

Så neste gang du klager på noen… Gå inn i deg selv og se om det er noe du kan endre i deg selv for å nå målet ditt raskere 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *