ME TIME

1193542-12-1362264822259

 

Da jeg flyttet til Oslo 18 år gammel la jeg min elsk på beautysalongen Beths (ovenfor). Tidligere var den mindre og lå i Bygdøy Allé, men siden den tid har konseptet vokst og det finnes nå to salonger. Det ligger en i Niels Juels Gate og den andre ligger i Gabelsgt. Selv har jeg gått jevnlig til Lene i 15 år. Det hender jeg tester andre salonger, men jeg kommer alltid tilbake til Beths. Elisabeth som driver salongen er ei utrolig hardarbeidende dame jeg beundrer,  jeg får alltid god service og de selger kun de beste produktene. Dessuten er Elisabeth raus og kommer alltid med gode råd.

I min hektiske hverdag når jeg trenger avkobling og «me time» drar jeg alltid på Beths og det gir meg alltid mer energi. Det er like herlig hver gang min hudpleier Lene sier på Kristiansand dialekt «Nå skal æ ta vare på deg». Hun er så omsorgsfull og go:) Dessuten kjenner hun huden min og selger meg ikke en haug av kremer jeg ikke trenger for å tjene mer penger. Jeg har tillit til henne og det er viktig for meg. Det er nok en av de største grunnene til at jeg alltid kommer tilbake når jeg tenker meg om.

En av de beste gavene jeg vet er gavekort fra Beths. Det slår aldri feil. Mine nærmeste vet hvor hektisk min hverdag er og de vet at om de sender meg på Beths slapper jeg av og da blir de glad. Dette er mitt hvilehjem hvor jeg søker dekning når det stormer som verst og jeg vil ha en pause fra karusellen.

Når det gjelder behandlinger pleier jeg å ta syrebehandling og utklemming med massasje for det meste, men de har hauegvis av ulike behandlinger og for ikke å snakke om produkter.

Nå har Beths 25 års jubilet og jeg er IKKE overrasket over at det har blitt en så stor suksess. Jeg har vært på ulike salonger i andre land, men ingen slår Beths i mine øyne. Jeg er veldig glad i den salongen.

Så om du vil unne deg litt «me time» i din hektiske timeplan er dette stedet å anbefale 🙂

Ps: Dette er ikke reklame, men et råd jeg vil gi deg som min leser siden jeg ønsker at du sogså kal få oppleve dette magiske stedet 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *