Dagens workout :)

4P7I6615

Jeg startet med Dynamisk stretching og aktivering av rumpemuskler for å forberede kroppen til hoveddelen av økten. Når det gjelder stretching er det ikke slik at du da unngår å bli støl slik mange trodde før i tiden, men er du stiv er det lurt å legge inn litt stretching. Ofte gidder ikke folk å streche etter treningen, men hvis du legger det inn som bevegelighet i starten av treningen er det større sannsynlighet for at det blir gjort. Streching er skadeforebyggende og det gir en bedre teknikk som igjen gir et bedre resultat på treningen. Smidighet er ferskvare på lik linje som styrke og kondisjon. Det betyr at om du ikke stretcher går du tilbake til utgangspunktet 😉 Selv er jeg i utgangspunktet smidig, men jeg velger å legge inn 10-15 minutter dynamisk warm up for å tenke forebygging av skader og for å gjøre kroppen både fysisk og mental klar for hovedøkten 🙂

4P7I6551

Hoveddel:

A: En arms Snatch m Kettlebells 10 reps – 8 reps – 8 reps  ( Tok også noen doble på slutten = gøy 🙂

B: Bulgars utfall  (i supersett med øvelsen ovenfor) 20-10-8

A: Nordic hamstring 10-8-8

B: Kettlebells swing ( i supersett med øvelsen ovenfor) 20-20-20

A: V sit 10-10

B Situps med Kettlebells over hodet ( i supersett med V sit ovenfor)

A: Spiderman pushup med en arm / «slide»

B: Lårcurl «slide» ( Ligger på rygg med hoften opp og trekker helene mot rumpa

 

Det var lenge siden jeg hadde trent nordic hamstring i dag så jeg fikk krampe i leggen og tærne opp til flere ganger! Lol.. Utrolig digg økt!

 

 

 

One Comment on “Dagens workout :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *