THE WAY I FEEL

4P7I6666

 

Det er veldig varierende hva ulike mennesker motiveres av, men etter å ha vært på treningsreiser med mange kvinner i alle aldre de seneste årene har jeg virkelig forstått hvor viktig det er for oss kvinner å føle at vi tar oss bra ut på trening. Det at vi føler oss vel og har nye fargerike spreke treningsklær gir oss enormt med motivasjon.

Da vi var i Miami på treningstur nå nettopp dro flere av jentene til en outlet utenfor Miami og kunne få kjøpt kjente merkevarer som Nike, Adidas , Reebok, Under Amour og Asics til superpriser. Et par Nike free kostet f.eks 3-400 kr per par, så du fikk flere par for prisen av et. En skikkelig gledesrus for hektiske og økonomiske treningsjenter!

For meg er det ikke bare viktig at treningstøyet ser bra ut, men det er viktig at det er kvalitet og at det er funksjonelt og fungerer til min aktive livsstil. Selv foretrekker jeg kondomtrangt treningstøy da jeg føler det er mest praktisk og minst i veien på trening, men ellers i hverdagen liker jeg gjerne litt mer laidback videre tøy som sitter mer hengende på kroppen min og gjør meg mer avslappet i stilen. Jeg digger tøy som er komfortabelt og fargerikt siden det gir meg masse energi 🙂

Nytt fresht fargerikt skaper treningsglede! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *