DÅRLIG SAMVITTIGHET

Bestemor

 

Jeg har den kuleste bestemoren ever. Min bestemor er nordlending og snakker rett fra levra. Det hender hun kommer med noen grove gloser og hun tar ikke seg selv så høytidelig. Skravla går og hun er alltid positiv. Jeg var mye hos mine besteforeldre da jeg var yngre og storkoste meg alltid hos dem.

Nå er dagene så hektiske og jeg kjenner at jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått besøkt min kjære bestemor på en stund. Er det flere enn meg som har kjent på at de ikke har fått prioritert nok tid til sine besteforeldre?

Uff, det ble ensomt for henne da bestefar døde. Det er så rørende å høre henne snakke om kjærligheten de hadde seg i mellom. Rollene deres var så tydelige og bestemor laget middag til sin kjære hver dag. Da han var borte ble det ensomt og savnet stort. De var enige om det meste unntatt temperaturen på soverommet når de skulle sove. Det må være forferdelig å miste ekte kjærlighet på den måten når du endelig har funnet den.

Kjærlighet er alt! Det skal bli godt å se bestemor igjen. Hun har alltid så mange kloke ord på lur <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *