BETINGELSESLØS KJÆRLIGHET <3

093b-jpgr-dmerket-ik-6671

 

Det er mange ganger jeg har følt meg som en håpløs datter og syntes synd på min kjære mor. Jeg har tenkt at hun må ha angret flere ganger for at hun fikk barn når jeg har vært i mine verste trassår i ungdomsalderen. Det må ha vært krevende og slitsomt har jeg tenkt.  Når noen gir så mye som min mor gir av seg selv som støttespiller og motivator har jeg til tider følt meg utilstrekkelig og lurt på hvordan jeg skal klare å gi like mye tilbake. Vel, min mor sier at det er ikke en kjedelig dag i livet hennes takket være meg 😉 lol..

I dag ga jeg moren min billetter til Musikalen Chiacgo og det gjorde meg så glad å kunne glede henne på denne måten da jeg vet hun setter pris på slike ting som dette.

Takk mamma for din tålmodighet og støtte. Uten deg ville jeg aldri oppnådd målene mine!

Glad i deg <3

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *