ASKEPOTTBEHANDLING TIL JULEBORDSESONGEN?

  (Annonse)

DSC_0128

 Foto: Tatt av pappa fra Cartagena beach i Torrevejja i spania der min far bor mesteparten av året.

—————————————————————————————————————————————————

Jeg har alltid hatt problemer med min hud og vet godt hvor mye det kan gå utover selvfølelsen. Det indre og ytre henger veldig sammen og det ene utelukker ikke det andre. Helt siden jeg var 14 år har jeg gått fast til hudpleie og jeg har prøvd det meste på markedet. Det tok tid før jeg lærte mer om produktene og jeg har derfor følt meg lurt for utallige tusen i håp om å få en bedre hudhelse.

Når man får urenheter er huden syk og man ønsker en ”medisin” for å gjøre den frisk igjen. Mange gir meg komplimenter for at jeg har så fin hud med fantastisk glød og jeg tenkte derfor å dele litt mer om mine rutiner og erfaringer rundt dette temaet siden dette er noe jeg har hatt lidenskap for i mange år. Om noen andre kan dra nytte av mine erfaringer og dermed holde huden sin mer i sjakk og føle seg bedre er det jo supert.

Etter hvert som jeg har teste mange ulike hudpleieprodukter og legemidler har jeg funnet ut at syre i en kombinasjon med fukt og talgregulerende fungerer best for å holde min hud i sjakk, men grunnmuren er min LA Lifestyle med nok beautysleep, trening, ren mat, unngå stress og å gjøre ting som gjør meg glad med mennesker jeg er glad i.

Jeg varierer ulike merker, men har funnet noen jeg liker bedre enn andre og siden min hud er litt trøblete ønsker jeg kun å bruke det beste for min hud siden hvordan huden min ser ut påvirker hvordan jeg føler meg.

Her er et eksempel på hvordan huden min ser ut når jeg er utsatt for mye stress og press:

VMan-P276982

 Dette var fra tiden hvor jeg levde av utseendet mitt i hovedsak, så dere kan jo tenke dere hvoran det føltes å ha en slik hud da.

CARITA er en av seriene jeg liker å bruke. DSC_0086Foto: Serum, øyekrem og dagkrem som jeg bruker hver dag

Carita er en av verdens mest ekslusive prestisjeserier og tilbyr produkter til hud kropp og hår. De tilbyr en blanding av profesjonalitet, glamour og luksus. Produktene er effektive og kombinerer herlige konsistenser, terapeutenes ekspertkunnskap og den seneste teknologien.

Carita er kjent for det unike CINETIC LIFET EXPERT apparatet som de bruker i behandlinger. De profesjonelle og kliniske dokumenterte resultatene gjør dette til et skånsomt alternativ til kosmetisk kirurgi. Apparatbehandlinger er alternativet for raske, synlige resultater med en langtidsvirkende effekt.

ASKEPOTTBEHANDLING TIL JULEBORDSESONGEN

Carita har en julebordmeny i salongene som tilbyr effektive og korte behandlinger som kombinerer nytelse med umiddelbare resultater, noe som passer perfekt nå til julebordsesongen hvor de fleste av oss trenger en ”touch up” etter å ha jobbet hardt igjennom et helt år og kanskje stresset ekstra mye i den siste innspurten J

I behandlingen inngår en Askepottbehandling på 45 minutter som renser i dybden, glatter ut og plumper opp huden slik at den får en fantastisk glød og optimal fuktighet. Jeg tok selv denne behandlingen forrige uke hos superdyktige Janina Viacheslavovna Bøhmer som jobber for Carita. Hun er helt amazing!

Aller først renset hun av make up. Så gjorde hun en dyprens med Caritas legendariske peeling Renovateur som fjerner døde hudceller ved hjelp av frysetørkede solsikkefrø som gir den mekaniske peeling effekten samt salisyl syre som renser godt i dybden, er veldig bra på porer, renser, avgifter og drenerer ved hjelp av essensielle oljer av timian, nellik og sitron, og etterlater huden silkemyk og fresh.

Deretter la vi på Smoothing Plumping Mask som tilfører huden maksimal fuktighet, strammer opp og plumper opp linjer. Dette i kombinasjon med Carita sitt Cinetic Lift Expert apparatet som forsterker effekten av behandlingen.

Det var en utrolig deilig behandling. Dagen etter føltes huden min superfresh og glødende 🙂

—————————————————————————————————————————————————

DISSE PRODUKTENE BRUKER JEG NÅ I MIN DAGLIGE HUDPLEIERUTINE:

Lagoon Cream

Lagoon Cream: ( er med i julekittet)En nydelig Krem som gir umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetsgivende effekt og bedrer hudens vanntransport. Huden styrkes og får ny glød. Kremen har en rik og silkemyk konsistens som samtidig er lett og smelter på huden med en frisk duft.

PURIFYING SERUM_2014

PURIFYING Serum: Serum. I <3 this! Et høykonsentrert serum som balanserer talgproduksjonen, matter huden og minsker porer er et must for meg! Den glatter ut huden samtidig som den bedrer uren hud og gir et fløyelsesmykt resultat. Påføres under krem.

Supreme-Wrinkle-Solution-Eye-contour_visual

Supreme Wrinkle Solution eye Cream (Pro 3w) Ekslusiv antiage Øyekrem som reduserer hevelser og gir et friskt og uthvilt resultat, samt glatter ut og reduserer linjer.

SPESIAL HUDPLEIE: 1-2 ganger per uke

Lagoon Scrub (I julekittet) Peelingen er inspirert av Caritas legendariske Rénovateurpeeling som brukes i behandlingene deres. Det er en fyldig, myk krem-peeling  som fjerner urenheter, tørre flekker og døde hudceller. Huden blir jevnere og får mer glans og glød.

Lagoon Scrub

Lagoon bath: ( I julekittet) Dette er en rik, frisk krem maske som gir smidigere og mykere hud med økt  glød og vitalitet.

G. BOYNARD - PHOTOGRAPHE

Supreme wrinkle solution Eye Patch (pro3w)  Must have! Askepott behandling for øyepartiet som i løpet av kun 10 minutter glatter ut fine linjer og reduserer hevelse samt er fuktighetsgivende og gir en plumpende effekt. Perfekt å legge på før du gjør makeup`n før julebordet mens du nipper til et glass vin. Selv oppbevarer jeg den i kjøleskapet og den er deilig å kald når man legger den på. Jeg ble selv introdusert for denne av ei venninne av meg og har vært hektet siden. Så genial!

JULEGAVETIPS:

 IDEAL HYDRATION CHRISTMAS COFFRET: Denne serien reduserer stramhet, tørrhet , markerte linjer  som tegn på dehydrert  hud. Innhold i denne pakken er  Lagoon Cream  50 ml ( ordinær str), luksusstrørrelser Lagoonscrub 15 ml, Lagoon batch 15 ml, Lagoon Eye cream 2,5 ml

 Lagoon Christmas coffret

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *