PERSISTENCE IS THE KEY :)

photofy

Jeg er så glad for at jeg endelig har fått tilbake energien min og kan trene mer og ha lyst til å skrive mer igjen. Det har vært en lengre periode i mitt liv hvor jeg har hatt en del utfordringer jeg har valgt å holde for meg selv. Vi har alle våre utfordringer og noen ganger har man det bare vondt. Jeg har ikke ønsket å bry andre med mine problemer, men har heller forsøkt å være sterk og løse opp i ting selv. Jeg ønsker ikke å være et offer som synes synd på seg selv. Det er kun jeg selv som kan ta ansvar for meg selv og mitt liv.

Når jeg har hatt det vondt har jeg fortsatt måttet jobbe og min jobb handler om å gi andre mennesker energi. Til tider må jeg innrømme at jeg ikke har hatt energi og jeg gått på reservetanken. Vi mennesker har en del grunnleggende behov som må dekkes og når de ikke blir dekket  fungerer vi ikke optimalt. Denne fasen i livet mitt har virkelig gjort meg bevisst på hvilke mennesker som er mine ekte venner og hva som er viktig for meg i livet. Livet har opp og nedturer og for hver gang kjenner jeg at jeg vokser meg sterkere. Det er som regel alltid noe nytt vi skal lære.

10526095_736200936441613_5184373838491778675_n

Selv har jeg blitt vant til å leve med smerte. Jeg er skorpion og føler ikke at jeg lever om jeg ikke kjenner smerte. De gangene jeg gjør suksess og når nye mål opplever jeg alltid smerte og det er alltid noe som må ofres. Det er en del av livet! Ja, visst er det vondt. Men de som ikke har kjent på smerte har ikke tatt de helt store sjansene i livet. Går man får toppene må man kjenne på nedturene også. Life is a rollercoaster. You just got to ride it! Alle har sine utfordringer. Folk har bare ulike grenser for hva man synes er ok å dele og ikke. Personlig synes jeg det er fint å jobbe seg igjennom ting og få ting litt på avstand før jeg deler mine erfaringer og kunnskapen jeg har tilegnet meg av det.

Mitt råd til deg som er litt «lost» og ikke klarer ta et valg. Hold fokus på de tingene i livet du er god på og de tingene som gjør deg glad. Bruk tid på mennesker som gjør deg glad og kast deg ut i utfordringer som gir deg mestring og økt selvtillit. I tunge tider kan det tære veldig på selvfølelsen og det er da du ikke må gi opp og la deg knekke.

Det er virkelig da du får muligheten til å vise hvor sterk du er!

Du må ALDRI gi opp! Det finnes ALLTID en løsning! Du må bare se mulighetene. Selv om det noen ganger virker som om alt går imot deg og at ingen liker deg. Det vil alltid være noen der ute som synes at DU er fantastisk!

Ha en strålende dag! 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *