MESTRING OG MOTIVASJON :)

imageI dag stod jeg opp tidlig og løp opp til Sognsvann med en kompis. sist gang jeg løp opp til Ullevålseter løp jeg meg jo bort i skauen og brukte ca en time opp dit. Noen som hadde gått opp dit hadde brukt like lang tid og lo av meg.lol..

I dag teamet jeg opp med en kompis som er i helt rå form og deltar i konkurranser som norseman og Ironman. Da ble det jammen fart på sakene ja. Det var veldig motiverende å ha en som kunne dra meg oppover bakkene. Selv om jeg ikke er en typisk løper og bare såvodt har begynt å like dette klarte jeg å løpe opp dit på 29 minutter som jeg selv var veldig fornøyd med.

Det var en utrolig deilig mestringsfølelse å kjenne at jeg virkelig fikk pushet oksygenopptaket, men at jeg hadde mer å gi. Etter jeg har begynt å trene mer spenst og løpeteknikk har jeg fått et mye bedre løpssteg og jeg følte meg litt som en spenstig hjort der jeg sprang på slep etter Mr Norseman. Digg følelse!

Endte opp med å løpe 9 km i dag på litt over en time etter å ha løpt opp og ned Sognsvann / Ullevålseter. Fornøyd med dagens innsats.

Jeg ble også invitert med på en 3 mils løpetur i kveld, men det takket jeg pent nei til. Det er viktig å lytte til kroppen så man unngår skader. Jeg har jo allerede økt treningsmengden betraktelig siden jeg bestemte meg for å delta i triathlon og 9 km sammenhengene er ikke hverdagskost for meg. Jeg har rett og slett ikke tid til å skade meg nå 🙂

4I går var jeg ute og syklet med min sykkelkompis og da kjørte vi bakkeintervaller opp til Grefsenkollen. De gangene muttern og jeg har løpt ned den bakken før etter å ha gått rolig opp slalåmbakken har jeg tenkt at de som sykler opp der er klin kokos.. Og jammen satt jeg brått og syklet opp der sjæl ja.. hehe. Funny.. Vi kjørte 5 drag av 4 minutter med 2 minutters pause og endte opp på toppen. Siden jeg skulle trene styrke senere den dagen kjørte vi bare en gang opp til topps. Men det gikk overraskende bra. Min sykkelkompis er så motiverende og tar hensyn til at jeg ikke er i like god sykkelform som han. Utrolig raust av han. Dessuten er den nye sykkelen min helt rå! Det er jo knapt tungt i ooopverbakke, for det er jo så mange gir 🙂 Konge!

Man kan si mye rart om de gutta som er utstyrsfreaks i forbindelse med Birken , men nå har jeg for alvor fått kjenne på kroppen hvorfor de faktisk er så opptatt av å ha det rette utstyret. Vel, noen tar sikkert litt av, men å ha bra utstyr har faktisk mye for prestasjonen å si!

Så utrolig digg det er å få brukt kroppen sin skikkelig igjen! OY YEAH!!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *