ALDER INGEN HINDRING

10473209_10152162088212791_6369989085430238728_nDet er mange som gir barna skylden for at de ikke får trent. Det synes jeg er slemt. Barn er jo aktive små skapninger som elsker å være i aktivitet. Det handler vel bare om å være kreativ og å legge seg på barnas nivå gjør det ikke? Selv har jeg jo ingen barn, men i dag lekte jeg litt med sønnen til min venninne Anne Brith. Det jeg synes er fantastisk med barn er at de er så spontane og lekne. Kristian startet plutselig å gjøre noe push ups lignende da vi var på sognsvann og jeg kjente jeg ble veldig inspirert. Det spiller jo ikke alltid noen rolle HVA du gjør, men at du gjør NOE. Den beste treningen er jo den det faktisk blir noe av og det handler om å være i aktivitet og å ha kontinuitet i treningen. Så alt er bedre enn ingenting!

Barna blir jo som sine foreldre ofte, så det gjelder å være et en glad og sunn far eller mor. De gjør ikke som du sier, men som du gjør. Den siste tiden etter at jeg begynte å sykle i forbindelse med opptreningen til triathlonet har jeg sett en del fedre som sykler og har med seg barna syklende etter. Det varmer mitt hjerte å se de som har forstått viktigheten av å danne sunne vaner mens barna er små. Det er da man danner grunnlaget.

Selv er jeg glad for at mine foreldre sørget for at jeg begynte med idrett tidlig og lærte meg å jobbe i team og å fighte for å finne. Dette har vært karakterdannende for meg.

Det verste jeg ser er foreldre som bare setter barna sine i sofaen med et nettbrett foran seg. Har man ikke tid til å ha barn kan man heller la være!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *