Løpeteknikk øvelse

 

Da jeg bestemte meg for å delta i triathlon endret mine treningsvaner seg ganske drastisk på kort tid. Jeg har nesten aldri trent kondisjonstrening bortsett fra da jeg spilte håndball og fotball i mine yngre dager og de siste årene har det vært mest fokus på styrketrening. Treningsmengden har også økt betraktelig. Jeg trener nå ca. 8 økter per uke og 2 av de er styrketrening. Når jeg nå trener styrketrening er det mer idrettsspesifikk trening relatert til triathlonmålet 9.august og jeg merker at jeg er mye mer motivert når jeg har et tydelig og konkret mål som dette. Jeg trener olympiske løft, helkroppsøvelser med mye fokus på core, men også mye spenst for å få et bedre løpssteg. På videon ovenfor gjør jeg en øvelse som skal forbedre løpsøkonomien. Det gjelder å sprette så hurtig du kan opp på kassen og holde en god footspeed.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *