TRENINGSGLEDE :)

10338792_10154345443125105_5925510587383316730_n

 

 

10451160_10154345443665105_8043028691986069166_nDet skal litt til for å holde motivasjonen på topp hele tiden når det kommer til trening. Veldig mange er periodetrenere. Dette er ofte fordi de stiller altfor høye krav til seg selv og helst vil være best i noe de ikke kan fra før av før de har forsøkt å trene på det.

Selv har jeg trent hele livet, men motivasjonen er selvfølgelig ikke alltid på topp. Men jeg slutter ikke å trene av den grunn. Men de gangene jeg mister motivasjonen må jeg jobber med meg selv mentalt og være kreativ så jeg ikke gir opp.  Når det kommer til trening og helsen er det viktig med kontinuitet og gode rutiner. Samtidig er det viktig å bryte opp rutinene også.

Selv fungerer det best for meg å trene periodisering . Jeg er nødt til å ha mål som jeg trener fokusert mot, men så er jeg også nødt til å variere treningen.

De seneste årene har jeg trent mye styrketrening og målet har hele tiden vært å bli sterkere. Men på et tidspunkt synes jeg ikke lenger det var noe gøy. Jeg stangnerte rett og slett. Og slik vil det jo være i flere type former for trening. På et tidspunkt blir man ikke sterkere , får ikke bedre kondisjon , lavere fett% eller hopper høyere.

HVA GJØR DU DA?

Jeg hører stadig om mennesker som bare skal bli litt mer ripped, unge jenter som må løfte 120 i markløft, for da er de kule.

Hver og en må finne nøkkelen til sin egen livsstil. Vi er alle ulike og det som fungerer for en trenger ikke nødvendighvis og fungere for en annen.

Selv var jeg drittlei styrketrening og følte meg tung i kroppen. Derfor valgte jeg å sette meg som mål og gjennomføre Oslo triathlon Sprint 9.august med Team LA Lifestyle. For meg er det viktig å  ta utfordringer og å ha mål, være atletisk og allsidig. Men jeg er også veldig glad i mine venner og menneskene rundt meg og jeg er opptatt av å ha det gøy. Derfor passet dette perfekt nå.

I dag syklet min superkunde Martine som har gått ned 18 kg siden februar og jeg 20 km ute i det fine være og det var så deilig! For en glede å kunne være ute i naturen og kjenne vinden i håret. Jeg føler meg så utrolig heldig 🙂 Testet klikkpedalene på den nye Meridasykkelen jeg har vært så heldig å få låne i dag. Var forberedt på å tryne masse, men det var kun en gang jeg holdt på å falle og da stod det jammen meg tilfeldighvis en politimann og tok meg i mot 😉

Og triathlonmiljøet er fantastisk! Så mange herlige mennesker og jeg føler meg så velkommen.

Triathlon er virkelig noe ALLE kan klare og DET tenkte jeg å bevise. For kan jeg kan du! 🙂

Endelig er treningsgleden tilbake for fullt!

<3 LA <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *