HVORDAN HAR DU DET?

lene_alex_henne_shv_2_-5_ferdig

Foto: LP Lorentzen/ Henne magasinet

Ofte spør noen hvordan du har det, men uten å bry seg om hvordan du faktisk har det. Noen miljøer er nok mer overfladiske enn andre, men som oftest forventer folk at du skal svare at du har det bra. De spør egentlig ikke fordi de virkelig bryr seg om hvordan du har det, men som en vanlig høflighetsfrase. Ofte handler det om å svelge kameler for å «komme seg opp og fram»..

Når mennesker er overfladiske og «fake» på denne måten ser jeg ingen grunn til å åpne meg opp og gi av meg selv. Det er ytterst sjelden folk spør meg om hvordan jeg har det. Det føles som om de fleste antar at jeg er så sterk at jeg trenger ikke støtte og motivasjon. Og ja, jeg har forstått at jeg kan være sterk. Men sannheten er jo at jeg trenger kjærlighet og motivasjon som alle andre. Jeg er fan av mental trening og forsøker å snu enhver situasjon til noe positivt. Men jeg har også dager hvor det er vanskelig å tenke positivt. Noen dager går jo bare alt feil og man får for mange negative nyheter på en gang. Da blir det en overload og «systemet» kræsjer!

Og det er da det er viktig å ha en bra «bounce back ability» og raskt komme seg opp igjen og børste av seg dritten..

WHAT DOESNT KILL YOU MAKES YOU STRONGER..

Den siste måneden har 2 personer i livet mitt spurt meg hvordan det går med meg og med innlevelse fordi de oppriktig bryr seg om meg. Jeg begynte å gråte fordi jeg ble så rørt. Det høres kanskje rart ut, men jeg er en følsom og lettrørt sjel. Jeg tar det ikke som en selvfølge at noen bryr seg. En av de som spurte meg var en person som aldri pleier å spørre meg hvordan jeg har det, men som tydelighvis endelig har skjønt at jeg ikke er en maskin. Den andre som spurte hvordan jeg har det var min superkunde Martine Ellefsen som jeg virkelig beundrer. En ting er at hun går igjennom en krevende livsstilsendring som jeg hjelper henne med, men som spør hun MEG hvordan jeg har det. Jeg ble så rørt <3 For et vakkert menneske!

Se deg rundt og se hvilke mennesker som faktisk bryr seg om DEG i ditt liv og som er i ditt liv av de rette grunnene.

Selv superhelter trenger noen som spør hvordan de har det eller som gir en klem og herlig nærhet. Noen som holder rundt deg og forteller deg at de er glad i deg og mener det <3

<3 LA <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *