Hvem er jeg?

lene_alex_henne_shv_1_-2_ferdig

 

 

Mange snakker om å finne seg sjæl.. Og noen finner aldri seg sjæl i løpet av livet har jeg hørt. De spiller en rolle hele tiden fordi de ikke tror de er bra nok! Jeg tror ikke lenger det er noe som heter å finne seg sjæl egentlig. Vi er jo oss sjæl hele tiden enten vi gjemmer oss bak en maske , sier ja når vi mener nei eller ikke.. Det vi med sikkerhet vet er at vi kommer til å endre meninger og alt rundt oss vil være i utvikling.Det eneste vi kan ta kontroll over er oss selv..

Altså kommer vi høyst sannsynlig til å være i konstant utvikling for resten av livet alt ettersom hvor sultne vi er på utvikling. Derfor er det naturlig at vi endrer meninger flere ganger i løpet av livet og vi bør etterstrebe etter å være dynamiske og tilpasningsdyktig.

Men jeg tror nok at man til tider føler at man er mer i balanse og at man da tør å «være mer seg selv» ..Altså at man tør å si hva man mener, tør kle seg slik man vil uavhengig av hva alle andre måtte mene osv fordi man da har mer overskudd og ikke tar til seg negativ feedback like lett.

Så jeg tror at vi er oss selv hele tiden, men at vi er mest oss selv når vi er i balanse og når vi føler frihet og trygghet.

Det er helseskadelig og ikke kunne være seg selv. Så slipp deg laus..

‪#‎lalifestyle‬

Foto: L P Lorentzen
Styling: Kaare Jaani
Magasin: Henne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *