YOU CAN BE WHO YOU WANT!

mail.google.commm

Foto: LP Lorentzen ( Det ene bildet symboliserer at jeg har mistet noe.. Det viser også at jeg skjuler meg bak en maske. Det andre bildet viser det naturlige ekte. Begge er meg, men i ulike roller i livet. Vi har alle ulike roller og ulike sider i ulike settinger)

Det er mange mennesker der ute som skylder på alle andre når de ikke har det bra selv. Det kan sikkert får de til å føle seg bra. Men.. Det er jo egentlig opp til oss selv hvordan vi skal ha det.

Vi kan faktisk velge LYKKE! Lykke er en mental tilstand.  Ja, visst har vi alle dårlige dager, men om du forsøker tenke muligheter framfor hindringer og problemer vil det være mange flere bra dager enn dårlige dager kan jeg love deg!

Mange snakker om bare de får gjort ditt eller datt …Ja, DA skal det jammen bli bra! Bare jeg får gått ned i kg, bare vi blir ferdig med den slitsomme oppussingen, bare jeg får kvittet meg med den slitsomme kjæresten som ikke forstår meg. Mange skylder på alt og alle andre.

Hva med og heller tenke:

Jeg storkoser meg og nyter livet. Det er deilig å leve i nuet og jeg koser meg på veien mot nye delmål. De kiloene mister jeg jo om jeg bare velger å ta rette valg hver dag, så nå setter jeg i gang med å sove mer, trene mer, jobbe litt mindre og spise rent og pent. Og den oppussingen er jo så utrolig givende. Det å få lov til å se den endringen og skape et vakkert hjem jeg/vi kan slappe av å føle trygghet i. Og det er veldig lett å kritisere og gi skylden på andre som f.eks kjæresten. Kanskje vi bør begynne med oss selv? Hvis kjæresten er så ille.. Dump han eller hun da vel?!

Hva kan vi gjøre for å forbedre vår livssituasjon?

ALT handler om mindset!

Mange tror de kan BLI glad eller å BLI fornøyd. Tenker du slik avhenger jo din lykke av andre. Ønsker du at andre skal ha kontroll over din sinnstilstand?

Er det ikke bedre å velge å VÆRE  glad og å VÆRE fornøyd ?

Jeg sier ikke at man skal nøye seg med livsstituasjonen slik den er. Da jeg skrev boken min «Bra Nok!» handlet det absolut ikke om å gi opp , men å akseptere seg selv som bra nok før man jobbet videre med seg selv for å få ut sitt fulle potensial og sprenge nye grenser.

Vi kan ALLTID bli bedre!

Noen mennesker øsnker ikke å utvikle seg videre. De sier «Sånn er jeg bare». Og det er helt greit. Men for oss andre som faktisk ikke ønsker å bli på stedet vil, men som vil få maks ut av tiden vi er her på jorden. Vi har skjønt at vi må være ydmyke og sultne på kunnskap for å lære mer slik at vi utvikler oss.

KUNNSKAP ER MAKT!

De som er interresert i å lære mer om seg selv og andre mennesker og som ikke bare bruker tiden på å tenke på sine egne problemer og synes synd på seg selv vil naturlighvis komme mye lenger.

Så spørsmålet er om du vil bli værende i den livssituasjonen du er i eller om du faktisk skal kaste det store egoet ditt i dass og åpne opp for å utvikle deg så du kan følge dine drømmer og nå dine mål?

LA Lifestyle – YOU CAN BE WHO YOU WANT !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *