DAVID BARTON MIAMI SOUTH BEACH :)

miami

I slutten av februar og starten av mars dro jeg til USA for å slappe av, dra på seminar med Dani Johnson og for å hente inspirasjon. En firmatur for mitt selskap LA Lifestyle med andre ord. Etter å ha jobbet beinhardt i fjor, følte jeg for å reise bort helt alene og senke skuldrene. Jeg elsker å reise utenlands alene <3

Jeg tror ikke nødvendighvis hva jeg leser i avisene her til lands alltid gir de rette svarene og derfor har jeg sterkt behov for å tenke større og se muligheter framfor å tro på alt jeg leser. Og i forhold til trening finnes det ikke  ET fasitsvar på hva som er rett. Det er meget invividuelt hva som fungerer. Det som fungerer for deg trenger ikke nødvendighvis fungere for din venninne og det avhenger av hvilke faser vi er inne i og jeg er alltid nysgjerrig og sulten på å lære mer.

Jeg har alltid likt mennesker og steder som er utenfor den berømte A4 boksen da jeg aldri har følt jeg har passet inn i den eller hatt noe ønske om det heller.

Derfor føltes det riktig av meg å teste David Barton gym i Miami South Beach da jeg var der.

l

David Barton gym ble opprettet av David Barton .

The New York times skrev en sak om han med tittelen «The man who made working out cool».

Z-BARTON-P1-A-articleLarge

Fokuset på gymet har vært #lookbetternaked . Fakta er jo at statistikker viser at de fleste faktisk trener for å se bra ut. Javisst er det smart å trene av helsemessige årsaker, men hovedandelen trener for å se bra ut. Det er hvertfall min oppfatning etter hundrevis av nære samtaler med alle mulige slags mennesker i alle aldre, fasonger og med diverse titler som jeg har vært så heldig å få muligheten til å bli bedre kjent med siden jeg begynte som PT i 2011 og videre sertifiserte meg og begynte å jobbe som mental trener i 2012.  Jeg ser heller ikke noe galt i det. Selv mener jeg det børe være en balanse mellom vårt indre og ytre og at hver og en må finne sin egen balanse med hvor mye de må trene det fysiske vs det mentale.

Jeg ser på meg selv som generelt positiv, men mulig jeg hadde litt høye forventninger til David Barton eller at de ikke leverte på sitt beste siden de var i ferd med å flytte til et annet lokale. Jeg booket en time med PT og gikk på trening som jeg normalt gjør. PT timen kostet ca 800 kr og jeg føler at jeg har trent med like bra eller bedre personlige trenere hjemme i Norge. Og han jeg hadde time med skulle sende meg et program som jeg kunne trene med når jeg kom til Norge og jeg har enda ikke fått det. Dette oppfattet jeg som meget uprofesjonelt + at mannen som stod i resepsjonen var veldig lite serviceminded og imøtekommende.

Det er viktig å «live the brand». Hadde jeg vært eier av gymet hadde jeg ikke vært happy med hva mine ansatte presterte den dagen desverre og det tror jeg heller ikke David Barton ville vært.

I mine øyne skilte ikke treningsstudioet seg noe spesielt ut i mine øyne annet enn interiørmessig. Men DETTE var jo virkelig en opplevelse i seg selv 🙂

DBchicago016-450x450

david-barton-gym-spa

David_Barton_Seattle_381-1024x767

Nå skal det sies at kjemi med den du trener med har MYE å si. Vel, la oss håpe de hadde en dårlig dag. Jeg ønsker alltid å kunne bli imponert , men desverre var det kun interiøret som levde opp til mine forventninger denne gangen 😉

Jeg håper at det blir bedre trøkk på gymet når de får nye lokaler og at de som jobber der da er litt mer motiverte, for det er jo så synd med et SÅ kult gym utseendemessig at de som jobber der ikke leverer like bra !

http://www.davidbartongym.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *