Ønsker du å bli en sterk feminin Powerlady?

Foto: Jørgen Orlin / Ullern Trening

Da er Team LA Lifestyle – BIKINIAKADEMIET noe for deg!

Ønsker du å komme i ditt livs beste form og bli den sterkeste utgaven av deg selv? Ønsker du å gå utenfor komfortsonen og pushe dine grenser ? Liker du å være en del av et team og å jobbe hardt sammen mot et konkret mål? Drømmer du om å stå på en scene eller å være modell for en dag på en profesjonell photoshoot?

Teamleder & Fitnesscoach: Lene Alexandra
Oppstart: 18.mai

Første samling 17-18.juni
Bikiniakademiet er et nytt konsept hvor du sammen med andre likesinnede sporty jenter jobber sammen mot et konkret mål for å komme i ditt livs beste form både fysisk og mentalt.  Vårt mål er å pushe deg til å bli den sterkeste utgaven av deg selv over 4 måneder. For høstens sesong har vi tatt til oss feedback, evaluert og gjort noen endringer. Det at du deltar på Bikiniakademiet vil ikke gi deg en garanti på at du får delta for Team LA Lifestyle i Bikinifitness. Det er heller ikke noe must for oss at det er et mål for deg. Men OM det er ditt mål vil vi stille krav til deg. Vi har noen kriterier du behøver å fylle for å bli valgt ut til å være blant de som får stille for Team LA Lifestyle. Dette er av respekt for sporten for å opprettholde kvalitet, men også fordi vi ønsker å ta vare på dere som våre kunder. Det er viktig at dere ikke går ut på den scenen før dere føler dere er klare for det samt at dere får en positiv opplevelse. Noen som gikk bikiniakademiet hos oss i vår valgte lytte til sin kropp og vente med å stille til i høst da det er mye som skal stemme for at man skal ha overskudd til å prestere sitt beste.

Foto: Noen av jentene fra vårens Bikiniakademi: Øverst fra venstre: Karianne Amundsen. Nederst til venstre: Mai Linn Michaelsen. Nederst til høyre Fride M Johnansen. + meg som 17 da jeg fikk en drøm om å stille i Bikinifitness vs da jeg fikk 3 plass på NM i høst samme året som jeg fikk en 1. og 2.plass i bikinifitness på Ironman naturally i Los Angeles på fitexpo.

» Endring ER Mulig! Noen ganger tar det bare litt lenger tid!»

Du kan altså gå bikiniakademiet enten du vil gå igjennom en livsstilsendring eller å delta i bikinifitness, men kun de som klarer naile kriteriene får stå på scenen i høst for Team LA Lifestyle og vi ønsker heller kvalitet framfor kvantitet. Vi kommer i høst til å ha begrenset antall plasser både på Bikiniakademiet og det vil bli et begrenset antall som får stille for Team LA Lifestyle. Så om det er målet og stille i høst vil det kreve hardt arbeid fra deg!

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at du skal nå ditt mål enten ved å gjennomgå en livsstilsendring og ha mer energi til familien samt føle deg vel i egen kropp eller du ønsker stå på pallen i bikinifitness. Vi er IKKE kun for de som ønsker å stille i Bikinifitness!

 

Vi retter oss mot deg som ønsker å være en Sterk, Feminin og ressurssterk kvinne. Vi ønsker at du skal både føle deg og se Fit and Fab ut!!!
Vi ønsker å se deg stråle som en skikkelig powerlady og vi brenner for å pushe deg til å nå dine mål. I LA Lifestyle er vi overbevist om at det er utenfor komfortsonen vi utvikler oss og vokser oss sterkere!

På Bikiniakademiet ønsker vi å skape framtidens lederkvinner og rollemodeller. Fokuset vårt er på Girlpower, treningsglede, mestring og Teamwork. Vi følger antijanteloven og er imot mobbing og baksnakking.Vi har et sunt syn på konkurranse og mener at det gjør oss bedre Vi beundrer og heier på de som er annerledes eller de som er bedre enn oss.

Sammen er vi sterkere!


Mål: Bikinifitness / Å bli den sterkeste utgaven av deg selv mentalt og fysisk
Ikke alle kommer til å havne på scenen, men målet er å få deg i ditt livs beste form og påvirke deg til positive endringer i ditt liv. Om du enten ikke vil stå på scenen eller rekker å komme i form til å stå på scenen i år er du hjertelig velkommen til å heie fram de andre på teamet. Vi kommer langt alene, men lenger i team. Du vil dessuten bli kjent med likesinnede jenter som ofte er grunnlag for nye varige vennskap.

På Bikiniakademiet får du:

3 Team samlinger
Treningsprogram
Kostholdsprogram
Målinger/ før og etter
Foredrag om ernæring
Foredrag om økonomisk helse
Foredrag om sosiale medier
Foredrag om Beauty og du lærer hvordan sminke deg selv og framheve din skjønnhet
Fokus på mental trening og målsetning.
Poseringstrening
Foredrag om trening.
Foredrag om hvordan bli en suksessfull gründer.
Photoshoot med teamet av en av Norges aller beste fitnessfotografer.

PS: Det er viktig at du forstår at dette vil kreve hardt arbeid og dedikasjon for deg. Så tenk deg nøye om før du sender inn en søknad. Vi ønsker verken kaste bort din eller vår tid. Vi ønsker å skape resultater og å se deg i ditt livs beste form! Vi vil at du skal lykkes! 

Skriv hvorfor du ønsker å delta på Bikiniakademiet eller hvorfor du ønsker stille i Bikinifitness for Team LA Lifestyle i høst.

.Send søknad med bilde og navn på din instagram til bikiniakademiet@lalifestyle.no

( Emne Merkes: Bikiniakademiet )
Søknadsfristen er forskøvet da vi ønsker å finne de rette deltagerne som er villig til å gi det lille ekstra. Så vi kommer til å ha løpende opptak og auditions fram til vi har deltagere med den rette innstillingen som virkelig er dedikerte og klare for å gjøre det som skal til.
Alle vil få svar, men det må påberegnes litt behandlingstid da vi er et nyoppstartet Grunderselskap , LA Lifestyle AS som ble opprettet først i september. Vi svarer så raskt vi kan. Om vi ikke svarer med en gang betyr det bare at det er stor pågang hos oss 🙂

Du vil få svar på alt du lurer på av pris og praktisk info når du sender søknad til oss 🙂

Vår superdyktige erfarne webcoach,  tidligere Europamester i Bodyfitness og proff Mette Ulseth kommer til å være hovedansvarlig for Bikiniakademiet og Team LA Lifestyle i høst og jeg vil fungere som leder av dette fitnesssirkuset. Vi i www.lalifestyle.no ser fram imot å høre fra deg! 

Foto: Noen av våre fitness stjerner som jobbet beinhardt for å nå sitt mål denne våren. WOW!  Øverst fra v: Mai Linn Michaelsen, Siri Richardsen Eriksen , Martine Sagen som fikk en 2.plass på Sandefjord open , NM i høst og kvalifiserte seg til landslaget hvor hun deltok i Nordisk og fikk en 9.plass, Veronica Liabø Johansen, Fride M Johansen, LA Lifestyle fadder og promobabe Cathrine Ericsson, Gullvinner på Sandefjord Open og 5.plass på Oslo Grand Prix Tiril Annie Sundkjer og Linda Helgaseth.

 

Are you ready to push your limits? LETS do this!!

LA

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *