Føler du at framgangen på treningen har stagnert?

#ad

 

Foto: Pinterest

Er du en av de som føler at du har stagnert litt på treningen og er i ferd med å gi opp? Eller har du kanskje allerede gitt opp? Fikk du et treningsprogram av en treningsveileder da du meldte deg inn på treningsstudio som du har fulgt altfor lenge ?

Du er ikke den eneste. Det er gjerne slik at vi mennesker er vanedyr og vi liker oss innenfor komfortsonen der det er trygt og godt. Mange liker forutsigbarheteb ved å ha et program å følge da de mangler kunnskapen til å skape struktur på sitt eget treningsprogram. Men det er jo utenfor komfortsonen det skjer! Det er mange som mangler kunnskap og som ikke vet helt hva de skal gjøre etter de har trent en stund med de f.eks 6 øvelsene 3 x 10 – 12 repetisjoner. Kjenner du deg igjen?

 

Jeg føler med deg. Vi har alle våre perioder der motivasjonen ikke er like høy. Det som da er viktig er at du ikke fortsetter å la ting surre og gå , men tar action. Hva kan du gjøre? Har du spurt de som jobber på treningssstudio, lest bøker eller snakket med noen av dine sporty treningsvenner? Det florerer jo av treningsblogger og treningssaker i media for tiden. Vel, jeg vil nok uansett si at det aller beste er å få skreddersydd et opplegg som passer spesielt for deg. Vi mennesker er så ulike og hvordan du skal trene avhenger jo av DITT mål.

Selv holder jeg motivasjonen oppe ved og hele tiden utfordre meg selv ved å sette meg nye mål eller å fokusere på spesifikke områder jeg ønsker å forbedre. Nå har jeg siden siste fitnesskonkurranse hatt fokus på å spise næringsrikt og nok samt at jeg har ønsket å bli sterkere. De siste ukene har jeg vært litt lei og da valgte jeg å ta noen «deload uker» hvor jeg trente litt mer variert enn kun knebøy, markløft og benkpress samt at jeg har kjørt høyere repetisjoner og isoleringsøvelser med mer fokus på muskelvekst. Dette har gjort at jeg plutselig ble veldig støl i ræva for eksempel og det gjorde meg mer motivert. Nå skal det sies at det er ikke nødvendighvis er slik at du har trent bedre fordi du er støl. Alt avhenger av målet!  Skal du bli sterk skal du som regel ikke kjøre så mange reps at du bryter musklene så mye ned, men heller ligge på et litt lavere repetisjonsantall enn å kjøre på til failure. Men mentalt kan det for mange føles godt og man kan få en liten boost Men alt avhenger av målet som sagt.

Selv har jeg også kjørt vårt fantastiske Buttlift program før og underveis mens jeg har kjørt styrkeløft. Jeg har fått mye komplimenter for at rumpa mi har vokst den senere tiden og det takker jeg så mye for. Det har jo vært et lite eksperiment for å få mer erfaring og kunnskap. Mange poengterte dette  spesielt etter «offseason bildene» fra LA Lifestyle kolleksjonen i samarbeid med We are fit . Styrkeløft i kombinasjonen med Buttlift programmet vårt er altså oppskriften 🙂  Jeg har kjørt styrkeløft 3-5 dager i uken + 3 dager i uken med Buttlift programmet. Du kan bestille programmet her. 

Foto: John  Andresen / Makeup Dajana Outfit: www.wearefit.no

Nå skal jeg selv fortsette å jobbe for å bli sterkere da jeg har en drøm om å klare 100 kg i knebøy snart <3

Jeg setter enormt pris på at dere leser min blogg selv om jeg ikke blogger like ofte som andre bloggere. Dere må aldri være redd for å sende en mail til oss i LA Lifestyle eller en av våre dyktige webcoacher om du ønsker hjelp til å skreddersy et treningsprogram og kosthold samt få ukentlig oppfølging fra vårt Team. Send mail til webcoaching@lalifestyle.no og spør etter Mette, Vibeke, Therese eller Sandra som dere kan lese mer om på nettsiden vår.

Alt vi vil er å bidra til at dere når deres mål og lykkes slik at dere kan bli den sterkeste utgaven av dere selv  🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *