Kvinnen i mitt liv

Har du noen gang møtt noen som kommer inn i livet ditt tilfeldig og tilfører deg enormt mye kjærlighet akkurat på den måten du trenger det? Noen som gir deg betingelsesløs kjærlighet og støtter deg i tykt og tynt?

Tina Hellstrøm kom inn i mitt liv da hun vant en treningsreise jeg ledet i 2015 til Miami. Fra første sekund føltes det som om vi hadde kjent hverandre hele livet. Moren til Tina var overbevist om at dette var meant to be og at vi to var like. Hun hadde rett. Vi har opplevd mye av de samme tingene i livet samtidig som vi lever ganske så ulike liv nå. Jeg bor alene i hovedstaden og er grunder og leder av LA Lifestyle.  Tina bor i Arendal og lever familieliv med 3 søte små. Tina har vært igjennom en enorm endring i løpet av perioden fra vi ble kjent til nå og jeg er veldig stolt over hennes endring og vekst. Jeg har vært så heldig å få være hennes coach i løpet av dissse årene og hun har også vært en støttespiller for meg gjennom mange ulike utfordringer jeg har hatt de senere årene. Vi fungerer godt sammen som et team og gjør hverandre bedre. Tina og jeg har mange likhetstrekk samtidig som vi har en del ulikheter. Jeg føler på mange måter at Tina har gjort at jeg har endret meg og blitt et enda bedre menneske. Det sies jo at man blir som de man omgåes og Tina er veldig raus og go.Hun sprer mye kjærlighet til mange.

Selv trenger jeg ikke så mange mennesker rundt meg til enhver tid, men noen få gode tar jeg under mine vinger og jeg gjør alt jeg kan for at de skal ha det bra. Om de menneskene jeg er glad i har det vondt får jeg det vondt. Det er viktig for meg å kunne være en støttespiller og å løse problemer og hjelpe om mine nære får utfordringer. Dette gir meg mening og energi. Jeg liker å beskytte.

Tina har siden hun var 16 år hatt en drøm om å bli PT, men av ulike grunner har det ikke blitt slik. Jeg liker å gi Tina et spark i ræva og pushe henne til å følge sine drømmer. Noe av det jeg digger mest i livet er jo å nå mål. Vi er antagelig på denne jorda kun en gang og jeg ønsker å få maks ut av livet. Det er begrenset hvor mange mål jeg selv kan nå , men jeg synes det er like gøy eller nesten gøyere å bidra til at andre når sine mål. Jeg digger og se de jeg coacher lykkes.

Derfor er jeg veldig tilfreds når jeg nå har fått Tina til å starte sitt eget foretak og å komme i gang med PT utdanningen. Tina har lenge vært en del av LA Lifestyle og jeg er overbevist om at hun vil bli en god PT og webcoach når hun er ferdig med PT kurset. Hun har allerede egenskaper som gjør at jeg vet hun vil lykkes. Tina er empatisk, glad i mennesker og brenner for å bidra til at andre blir den sterkeste utgaven av seg selv. Et fantastisk forbilde og jeg er stolt over å ha Tina som koordinator for bikiniakademiet, støttespiller,promobabe og venninne 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *