Takk for all kjærlighet <3

Jeg er så utrolig stolt og glad over alt det positive som skjer i livet mitt for tiden. WOW, etter en nedtur kommer som regel en opptur og jeg velger å tro det beste til det motsatte er bevist. Endelig er jeg i ferd med å komme meg ovenpå igjen fra en liten dump i veien takket være min LA Lifestyle familie.

Jeg er så utrolig takknemlig for at Karianne og jeg fikk komme på besøk på Tv2 God Morgen Norge i dag og fortelle hennes historie. Karianne er virkelig et forbilde som inspirerer og viser at alt er mulig om man virkelig vil det sterkt nok. Hun gikk fra 120 kg til 68 kg . Dere kan lese hennes blogginnlegg på www.lalifestyle.no bloggen hvor hun har skrevet om sin reise fra overvektig til bikinifitnesskonkurransen hun deltar i om under 3 uker.

Karianne står opp klokken 0500 og går cardio før alle andre har stått opp og gir alltid det lille ekstra. Jeg forstod raskt at hun mente alvor da hun sa til meg at hun ønsket å være med på Team LA Lifestyle – Bikiniakademiet. Hun snakker ikke bare om det. Karianne bestemmer seg og tar action. She walks the talk , sprenger grenser og følger sine drømmer. En skikkelig powerlady som sprer masse energi til menneskene rundt seg. Jeg kjenner jeg blir inspirert og  hun inspirerte også mange mennesker i dag da hun fikk dele sin historie på God Morgen Norge.

Jeg er enormt takknemlig for å ha drømmejobben. Det er fantastisk og kunne bidra til å gjøre en forskjell og å kunne inspirere andre til å bli en sterkere utgave av seg selv.

Tuuusen takk for all kjærlighet dere har sendt Karianne og meg i dag.

På linken under kan dere se intervjuet:

http://www.tv2.no/v/1153600/

Jeg er rørt, takknemlig og utrolig glad over hvilken retning livet mitt har tatt. Faktisk må jeg klype meg i armen. Det er ikke en drøm. Det er faktisk virkeligheten!

TAKK <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *