Planlegger interiøret i min nye leilighet

Elegant Headboard: Jeg vurderer bestille denne i mørk blå siden jeg kjører mørk blå kontrastvegg bak hodegavel og hvite vegger ellers på soverommet.

Som sikkert mange av dere har forstått er jeg lidenskapelig opptatt ev det jeg jobber med og derfor blir det liten tid til «fritid». Nå har jeg blitt syk fordi kroppen min ber meg roe ned og da synes jeg det var perfekt å sette av litt tid til å jobbe med interiøret i leiligheten siden det har blitt nedprioritert og jeg enda ikke har rukket bestille meg møbler eller male. Faktisk har jeg siden jeg flyttet inn greid meg med kun sengen jeg bestilte fra Skeidar og en pult jeg hadde fra før. Jeg kvittet meg med alt da jeg flyttet inn til min forlovedefra min leilighet på Løkka til hans hjem på Bestum da jeg egentlig ikke ønsker å eie for mange ting + at jeg var usikker på om det å være samboer var noe for meg.  Det er jo dessuten bare ting og jeg blir nok ikke like knyttet til ting som andre blir.

Denne uken tok jeg riktignok tak i dette med interiør på oppfordring fra mine venninner og booket en maler, så jeg er i gang. I dag tenkte jeg få oversikt og ta et valg på møblene. Heldighvis har jeg fått innspill fra mine venninner som er veldig inn i dette. De fleste venninnene mine er superdyktige og lidenskapelig opptatt av interiør og det går jo mye raskere for meg når de vet hvor man kan få tak i alt enn at jeg må sette meg ned å lese alt av interiør blogger og magasiner. Jeg er opptatt av effektivitet samtidig som jeg ønsker å ha et lekkert hjem som jeg kan finne roen i.

Jeg vurderer et par av disse Adora Armchair

Cofee table Norma 

Bildet ovenfor er fra Beths Beauty en beautysalong jeg har gått siden jeg var ca 20 år og jeg elsker interiøret der. Jeg vurderer ha samme farge på veggen som de har. Dette er et gammelt bilde og nå tror jeg de har malt en nyanse mørkere, men det går i beige toner. Den fargen gir meg en ro + at jeg ønsker ha en klassisk look på interiøret som jeg kan ha i mange år.

Fellini side chair black  velvet Jeg tenkte å ha 6 stk av disse da jeg har mange venner og ønsker invitere venner på middager. Gleder meg skikkelig til det. 

Magnolia Sectional sofa Denne håper jeg det går ann å bestille i velour. Fargevalgene har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Nå står det mellom beige eller sort.

Jeg vurderer dette Larrenton Dining table . Håper bare ikke jeg må tørke støv av det hver dag, for det har jeg jo ikke tid til.

Jeg tror maleren får satt i gang denne uken. Til helgen er det Oslo Grand Prix med Team LA Lifestyle og dagen etter reiser jeg en uke til Spania. Det skal bli godt nå. Skru av alle telefoner og fokusere på å fylle energilagrene. Vi har hatt en kanonstart på 2017, så det føles helt rett å reise bort for å få litt solstråler på kroppen før vi gasser på mot nye mål. Forhåpentlighvis rekker jeg å være ferdig med interiøret innen april 🙂

Bildene er fra Cadell design

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *