LA Lifestyle «Bli Sterk» workshop!

 

Hei alle sammen!

Jeg har desverre ikke hatt mulighet til å blogge så mye i det siste da det har skjedd enormt mye endringer i mitt liv på kort tid. Jeg flyttet fra forlovede med bonusbarn, solgte og kjøpte ny leilighet på Majorstua og startet LA Lifestyle AS i september hvor jeg har 4 webcoacher som jobber for meg, 2 backhouse og samtidig har jeg ledet Team LA Lifestyle bikiniakademiet bare for å nevne noe. Jeg må innrømme at jeg rett og slett ikke har funnet tid til å blogge. Mye av grunnen er også fordi vi forsøker å skape spennende og morsomme konsepter dere kan delta på og å skape produkter vi tror dere vil ha glede av som vil gjøre at dere både føler dere og ser Fit and Fab ut!

Vi brenner for å inspirere dere til å nå mål og å bli den sterkeste utgaven av dere selv!

 

Det er MYE spennende som skjer i kulissene i LA Lifestyle for tiden tross i at mitt priate liv har vært ganske hektisk den seneste tiden.

Nå har vi skapt en LA Lifestyle «Bli Sterk» Workshop hvor fokus er på å styrke deg som kvinne både mentalt og fysisk samt at du får muligheten til å treffe andre LA Lifestylers og knytte nye bekjentskaper.

Jeg gleder meg til å treffe dere!! Dette blir gøy!! <3

Dere kan melde dere på i vår webshop 🙂

Ha en fab dag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *