#ad

Foto: GI LA By John Andresen LA Lifestyle kolleksjonen i samarbeid med We are Fit

Foto: Unicorn by John andersen / Makeup: Dajana «Unicorn» LA Lifestyle kolleksjonen i samarbeid med We Are fit.

Det er helt uvirkelig at dette faktisk skjer!! Snakk om å gjøre det «umulige» mulig! I samarbeid med We are Fit lanseres i morgen 0700 LA Lifestyle kolleksjonen!

Takk til Super Yvonne B. Haveland for galskap og stå på vilje, Marion Celine Rudsli i Anti mitt management for å forsøke tøyle to ville unicorns.

Takk til teamet mitt i LA Lifestyle , følgere og venner som heier meg fram så jeg får inspirere og gjøre alt jeg synes er gøy!

Vi har tenkt på skandinaviske kvinner med former selvfølgelig og derfor har vi har sørget for at tightsen er høye i livet og strammer opp rumpa. De sitter fint over stussen så du kan både føle deg å se Fit & Fab ut på gymet ????????

Jeg gleder meg sånn til å se dere ha på dere kolleksjonen . Jeg kommer til å begynne grine???? Pliiis hastag og @ meg om dere legger ut bilder når dere har på dere plaggene på deres sosiale mediekanaler så jeg får se hvor fine dere blir!!!

Takk Dajana Tomanovic for beste makeupen på promobildene og takk til perfeksjonistfotografen jeg har blitt så glad i. Tålmodig som han er John Andresen ❤️❤️❤️??

Jeg rakk aldri å gå på diett til denne shooten. Første shooten i mitt liv jeg ikke har gått på diett til. Men offseason shape får duge. Mer å ta i mer å værra glad i . Love your curves babes!

We are fit together! Girlpower! Antijante!

Vi er bra nok! Unike akkurat som vi er – Thats our superpower!

Dette er en drøm som går i oppfyllelse ????????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *