Hollywood Glamour

#ad

seoghorgallaceciliemellidajana

Foto: Seher.no 

Jeg husker de første gangene jeg gikk på rød løper da jeg først havnet i offentlighetens lys for ca 15 år siden. Da var det skikkelig stas og vi brukte ukesvis på å finne antrekk og look for å se best mulig ut på den røde løperen og det var viktig å bli sett. Jeg husker jeg elsket oppmerksomheten fra blitzregnet. Så kom faser hvor jeg trakk meg mer tilbake og i perioder har jeg unngått oppmerksomheten. Livet er en prosess og vi går alle igjennom ulike faser. Der hvor jeg nå er i livet føler jeg meg utrolig heldig som kan ha et liv med kontraster som gjør det spennende å leve. Den ene dagen kan jeg hjelpe noen til å bli den sterkeste utgaven av seg selv  og å gjøre en forskjell som personlig trener i treningstøy og en annen dag går jeg på Rød Løper på Kjendisfesten til Se og Hør hvor Jan Thomas gir meg terningkast. WOW, for et fanastisk liv. I love it! Ja, takk begge deler.

seoghorgalaceciliemellidajanadagbladet-no

Foto: Seher.no

Siden min hverdag som eier av LA Lifestyle, personlig trener og mental trener, forfatter og foredragsholder blant annet ville jeg aldri greid å komme meg på denne røde løperen med en look som dette uten et dyktig team.

Takk til Kirsti på Cecilie Melli som «reddet meg» i en hektisk hverdag og hjalp meg å velge antrekk. Jeg endte opp med en «Yndig og feminin Holywood glamour look»

Takk Cecilie Melli for at jeg er så heldig å få låne de lekre kjolene du skaper 🙂 Du er ei rå dame jeg beundrer og heier på!

Takk Dajanamakeup for fabulous makeup. Ikke bare er du talentfull og hardworking. Du er ekte og bryr deg om mennesker rundt deg. Dette vil ta deg langt og jeg vet du kommer til å nå alle dine mål!

Takk til Linn min faste negldesigner på Tone Lise akademiet. Takk til min frisør Eco Cult hvor jeg gjør mitt løshår Great Lengths og farge. Denne gangen stylet jeg håret mitt selv.

Takk til LA Lifestyle for kroppen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *