Det går framover med kolleksjonen

lene_alexandra_oien_9_okt_2016_dsc_18988

Foto: John andresen Tights: Bodyshapes Makeup: Dajana Tomanovic Hair: Me 🙂

Som jeg tidligere fortalte har jeg inngått et samarbeid med Bodyshapes og We are Fit hvor jeg skal fronte en egen kolleksjon. Det er utrolig spennende og lærerrikt og få innblikk i hvordan det fungerer i kulissene når man skal designe tøy. Det er SÅ mye som skjer i kulissene som man kanskje ikke tenker på. Ulike fargeforslag og prøver blir sent hit og dit og vi tester ulike fabrikker over hele verden. Akkurat nå har jeg falt for stoffet og kvaliteten til en fabrikk i Kina og derfor tar det litt lenger tid. Det er en fabrikk som også produserer for mange av de største treningsmerkevarene i verden.  Yvonne som driver Bodyshapes og jeg har vært opptatt av er at det skal være tøy som også kan fungere for oss Scandinaviske kvinner som ofte liker at f.eks tightene er litt høye i livet og at de gir litt løft til rumpa. Vi ønsker jo at flest mulige av dere skal like kolleksjonen.

 

Det er utrolig gøy siden Yvonne og jeg er veldig like i personlighet.Vi ønsker begge å skape noe fargerikt og wow som skaper glede og energi slik at dere får lyst til å trene enda mer samtidig som dere kan se Fit and Fab ut å treningen!

Husk at jeg har ordnet så dere får 20% om dere skriver inn LA Lifestyle når dere handler hos Bodyshapes 🙂 Der finner du masse fresht treningstøy du kan handle til dine venninner, barn eller barnebarn i julegave! 

Have fun shopping babes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *