Min mor skal bli kunstner 

Både min bror og jeg er ganske ekstreme, kreative , openminded og målbevisst av natur og dette fikk jeg tydelig bekreftet da vi hadde en samtale i 80 årslaget til min bestemor. Min bror bor i Amsterdam og det er umulig å plassere han i en boks. Han er opptatt av integritet og ærlighet som meg. 

Under samtalen lurte vi på hva som gjorde at vi har blitt som vi har blitt. Våre foreldre er jo så normale og det er jo oppveksten vår også tenkte vi.

For et par dager siden la mamma ut dette bildet og nå har hun startet å male. Så det er nok mye kreativitet og galskap som trenger komme ut. Samtidig har mamma blitt støttespiller for Team LA Lifestyle, så nå forstår jeg stadig mer av hvor galskapen kommer fra 🙂 

Har dere tenkt over hvordan dere har blitt i forhold til deres foreldre? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *