Jeg er stolt av mitt temperament 


I veldig mange år hadde jeg en syn på det å vise temperament som noe negativt. Tidligere var jeg veldig usikker og lot meg bli kontrollert og styrt. Jeg forsøkte å leve opp til alle andres forventninger og spesielt det å være drømmedama for menn. Min ide var at om jeg bare smilte pent , sa ja og var positiv til alt hele tiden ville jeg bli godt likt. Jeg undertrykte mitt temperament og det har jeg gjort i mange år. På et tidspunkt sa jeg for mye ja til andre og nei til meg selv. Dette resulterte i at jeg mistet meg selv og det tok tid å finne mer tilbake til en sterkere utgave av meg selv. Treningen er det stedet jeg har fått ut min aggresjon.

I mange år følte jeg at menn ikke tålte vårt temperament og jeg tror bok fortsatt at det er en del menn som ikke gjør det. Vel, jeg opplever egentlig at mange menn liker ha makt og foretrekker at kvinner ser pene ut, smiler og ikke har for høye ambisjoner eller sterke meninger.

Heldigvis finnes det menn som setter pris på sterke ambisiøse kvinner som sier sin mening og har temperament. Det finnes faktisk menn som synes det er sexy også. Jeg trodde ikke mine egne ører da en mann i 2012 sa det til meg at han synes temperamentet mitt var positivt.

Jeg har fortsatt utfordringer med å klare å vise mitt temperament og å si tydelig ifra. Men gud så godt det føles når jeg gjør det. Ofte føler jeg det er  «enklere» å svelge kameler og å smile pent. Samtidig er jeg drittlei av det og etterhvert har jeg lært at det er mitt temperament som gir meg styrke og drive til å nå mine mål. Når jeg føler meg urettferdig behandlet eller lar meg provosere av at noen forsøker trykke meg ned blir jeg supersterk.

Temperament gir meg styrke til å nå mine mål! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *