Ingen suksess uten smerte

RobertLundell2

Har du noen gang opplevd at noen ikke trodde på deg eller dømte deg for å være noe du ikke var eller kjente deg igjen i? Folk kan være så dustete iblant. Hvorfor ikke heller se det beste i folk? Jeg mener at alle mennesker har et enormt potensial og er disponible for å kunne gjøre en endring om de virkelig ønsker det og jeg synes ikke noe om det å sette noen i bås. Vi mennesker er altfor dynamiske og har altfor mange fasetter og ulike roller i ulike settinger til det.

Du kan velge å la deg knekke av de som forsøker å trykke deg ned for selv å føle seg bra  eller du kan velge å la deg provosere, bli sint og bruke temperamentet som motivasjon til å bevise at de tar feil. Selv pleier jeg som regel og smile pent, svelge kamelen og ta action siden jeg tror mer på handling enn ordkrig. Etterhvert vil de innse at de tok feil og da velger mange å følge deg.Jeg har selv opplevd flere ganger at mennesker har beklaget seg over at de tok feil av meg.

Den følelsen du får når de som ikke hadde tro på deg står der og måper fordi de forhåndsdømte deg og tok feil er ubeskrivelig deilig. Det føles som en herlig seier. Jeg ønsker ikke å gå ned på deres nivå, så jeg gnir det ikke inn, men smiler pent. Og det er ingenting som provoserer de mer 😉

Grunnen til at jeg skriver dette nå er fordi jeg i år når enda et mål som beviser at mange tok feil. Det er et mål jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd jeg skulle nå, men som gir meg nok en følelse av mestring og tro på at alt er mulig om man virkelig vil det sterkt nok. Grunnen til at jeg ikke ønsker å dele målet er fordi det målet er ikke mitt viktigste fokusområde, men kun en bekreftelse på at valgene jeg tar gjør at jeg når mine mål samtidig som mange tok feil.

Persistence is the key. Et skritt av gangen. Motgang er en del av livet. Hvordan du håndterer det og hvor raskt du nullstiller er en annen sak. Selv lever jeg i tråd med mine verdier, lever av min lidenskap og jobber fokusert mot mine mål. Det gir meg livskvalitet og mening 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *