Det beste løshåret

#sponset 


Jeg er tidvis ekstrem og perfeksjonist på flere områder og håret er et av de. Meningen for en del år tilbake var faktisk at jeg skulle bli frisør da jeg satt i timesvis og ordnet barbiedukkene mine på håret. Som kvinne er det naturlig for meg og være både opptatt av å vise omsorg og bry meg om andre mennesker, men det estetiske har alltid vært en stor del av meg som kvinne. Jeg er opptatt av å føle meg vel med hvordan jeg ser ut og har en oppfatning av hvordan jeg selv synes jeg ser best ut. Nå har jeg heldigvis kommet i en alder hvor jeg ikke bryr meg like mye om hva alle andre måtte mene. Det er jo jeg som skal se meg selv i speilet hver eneste dag så det viktigste er at JEG er fornøyd. 

Når det er sagt har jeg vært hos mange frisører og stylister opp igjennom årene og jeg er nok hva du kan kalle en kvalitetsbevisst kunde som vil ha det beste. Det noen sikkert kaller en krevende kunde.. Vel, det er vel kanskje derfor mange kontakter meg og spør hvem som gjør håret mitt. Mange har tydeligvis skjønt at jeg er i overkant opptatt av hår og Beauty. Det er visst ikke mulig å skjule.. Hihi.. Passion <3 Da jeg er på treningsreiser får jeg alltid massevis av spørsmål om hvilke hud og hårprodukter jeg bruker. 

I hele min modellkarriere og i ettertid har jeg brukt det beste løshåret som er Great Lengths og nå er jeg så heldig å bli sponset av de og den fantastiske salongen ECO Cult hvor talentfulle kunnskapsrike Camilla Eldegard jobber! Wow! For meg som er SÅ opptatt av håret mitt betyr det Mye for meg. Jeg er født med brunt krøllete hår, men jeg trives best med blondt langt hår.  Gjerne såpass blond at jeg ofte blir forhåndsdømt som blond og dum. Jeg digger det! 

Before: 


Slik ser altså mitt hår ut utsultet.. Jeg bruker alltid rundbørste og føner volum i det. Her vasket jeg det kun med shampoo og lot det lufttørke for at løshåret skulle sitte

After: 

I an Back 🙂 Når du har løshår er det viktig at du bruker spesialshampoo fra Great length og børste med naturhår som du kan gre igjennom keratinfestene. Det er viktig å gre det skikkelig helt inn til bunnen og sov gjerne med flette for å unngå floker. 

I dag satt vi på 40 cm Great Lengths og jeg føler meg Fabulous. 

Skal dere ha det beste løshåret satt på av de beste ville jeg ha gått til ECO cult i Bygdøy Alle. Hils Camilla fra meg og hun tar godt vare på dere. 

Www.facebook.com/jalvad

Www.greatlengths.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *